Nadalje, da li itko zna kako koristiti sve funkcijonalnosti Agronet aplikacije?
Tu mislim na ostale opcije van podnošenja Zahtjeva za poticaj, to smo svi manje više prožvakali, ali ni to baš nije najjasnije.
Ima dosta novih opcija u Agronet aplikaciji.
Totalno novi segmenti mi se nude RURALNI RAZOJ i RIBARSTVO.
Čemi koji služi ?
A u segmentu aplikacije POLJOPRIVREDNO GOSP. ima novih opcija u meni-u:
Nacinalne potpore i Izjave.
Nova opcija za Obavještavanje im ne radi jer nakon unosa osobnih podataka GSM i email adrese informacije se ne pohranjuju.
Kao da se djeca uče dizajnirati i programirati aplikaciju, aradi ju KINGICT i uzima brdo para za to. Samo da znate koliko.
Totalno rasulo u Agronet aplikaciji, nište nije trensparentno niti se zna logički sljed akcija - opcija - rezultat - pravna posljedica u aplikaciji.
Jel se vi snalazite u ovome ?
Tu mislim na ostale opcije van podnošenja Zahtjeva za poticaj, to smo svi manje više prožvakali, ali ni to baš nije najjasnije.
Ima dosta novih opcija u Agronet aplikaciji.
Totalno novi segmenti mi se nude RURALNI RAZOJ i RIBARSTVO.
Čemi koji služi ?
A u segmentu aplikacije POLJOPRIVREDNO GOSP. ima novih opcija u meni-u:
Nacinalne potpore i Izjave.
Nova opcija za Obavještavanje im ne radi jer nakon unosa osobnih podataka GSM i email adrese informacije se ne pohranjuju.
Kao da se djeca uče dizajnirati i programirati aplikaciju, aradi ju KINGICT i uzima brdo para za to. Samo da znate koliko.
Totalno rasulo u Agronet aplikaciji, nište nije trensparentno niti se zna logički sljed akcija - opcija - rezultat - pravna posljedica u aplikaciji.
Jel se vi snalazite u ovome ?