Što bi ti to trebalo značiti? Misliš da nije u redu da ljudi dobiju to malo bijede?E moj MUHA, ovu temu treba zatvoriti idućih mjesec dana, a ne onu o koroni.
Samo treba pustiti zecaEvo počinje...
Točno tako, i sudjelovati u temama i raspravama iz kojih se može naučiti nešto s čim će se podići kvaliteta i produktivnost, a ne samo u temi isplata poticaja, a u ostalom nek radi tko što hoće.Onaj tko ima 50 komada u stali, trebao bi živjeti od toga a ne poticaja. A to što je situacija da se živi od poticaja je zabrinjavajuće i trebalo bi se upitati za budućnost i rentabilnost takve proizvodnje. Bila ona stočarstvo ili ratarstvo ili neka druga proizvodnja.
A odakle da ljudi kupe sta bolje i skuplje. Zena mi voditelj u jednom velkom centru. Ljudi su sretni da im nekad neodbije karticu na blagajni. A za stanje u poljoprivredi koliko god bila kriva politika i lose vodenje drzave toliko je i sam seljak kriv. Nekad si je sam seb zabio noz u leda. I to bas zbog poticaja.Sprdancija je sve kod nas. Idu svinjokolje i Božić a odmrznuti odojci se u trgovačkim lancima prodaju po 19,90, svinjetina iste kvalitete jeftinija od parizera. Tu više ne pomažu niti poticaji.
Npr BITCOIN💵💶💷Ako ti je bitno jel ce uplata biti vidljiva danas ili za dva dana mislim bi trebao razmišljati o nekom drugom poslu…
Sprdancija je sve kod nas. Idu svinjokolje i Božić a odmrznuti odojci se u trgovačkim lancima prodaju po 19,90, svinjetina iste kvalitete jeftinija od parizera. Tu više ne pomažu niti poticaji.
[/QUOTE