Pozdrav sima, novi sma ovdje pa se baš i nesnalazim najbolje...
Da se prijavim na forum, ponukala me jedna "bizarna" situacija...imam jedno pitanje za članove foruma, možda netko ima sličnih problema pa mi može pomoći sa svojim iskustvom...
Mislim da je pitanje baš za ovu temu...ako nije neka mi članovi oproste...neiskustvo...
tijekom veljače 2021. podnio sam zahtijev za Mjeru 6. Potpora proizvođačima krumpira zbog otežanih uvjeta uzrokovanih pandemijom, uvjet je bio da sam u periodu 01.09.2020-31.012.2020. stavio na tržište najmanje 40t/2ha....sve je na vrijeme poslano, isporučio sam 112t krumpira..računi za sve, plačen PDV....da bi krajem lipnja dobio obavijest da neudovoljavam uvjetima natječaja...zovem agenciju "na desetke brojeva telefona" i uspijem dobit gospodina koji mi otprilike kaže " pričekajte malo...bla, bla ...aha našli smo vaš spis , aha da krivo je kolegica zbrojila vaše račune..najbolje pošaljite žalbu" ..naravno da sam uložio žalbu , prošlo je gotovo 6 mjeseci..niko ništa..ponovo zove hrpu brojeva i kažu mi da je baš tih dana sve proslijeđeno u Ministarstvo poljoprivrede...početkom prosinca opet zovem hrpu brojeva i uspijem dobiti obrazloženje da je rok za "odgovor" 60 dana....jel mi netko može iz osobnog iskustva odgovorit, jel to uobičajena praksa, jesam li ja iznimka...šta uopće rade ti ljudi koji sjede u raznim agencijama?
Još jednom pozdrav svima, isprika na ovako dugom pitanju i hvala na bilo kakvom odgovoru..