Ma to ih nešto izgleda zahebava tokom postavljanja. I ja dobio mail danas. Upravo sada provjerio i imam 3 njive na kojima je neutvrđeno stanje (žute), a slika sa satelita još od prošle godine 😂 😂View attachment 51398 Jel netko dobio ovo na mail,ne kuzim kakvu aktivnost na oranicama,kaj da kuruzu poberem🤣🤣 kod mene se ni nevidi onaj monitoring na agronetu
450 Hrk prva rata, 250 hrk druga rata po hektaruKoliko uopce daju za taj umjetni gnoj?
Koja ovo budala poslala, pa plugovi u zemlju nedu od ove suše. Ovo ti ispada kao neki akronom na predavanju nam kaže brazda mora biti 2 m dubine. Imam takvu susjedu diplomirani agronom a nema pojma o poljoprivredi, još je i neka šefica u KC Županiji za poljoprivredu a za savjet pita mene što i kako 😂Ja dobil to danas preko sms-a na mob.
View attachment 51402
Znaci, to je njihova greska nekakva?
Da se nebi sjetili i obustavili nam i to malo crkavice kaj dobivamo.
Nikakve odluke, predao orginal račun, otpremnica i stigao pri dio. Kad će drugi dio od 250Hrk po hektaru to nitko nezna.Ništa za djubar vi koji ste dobili dal ste dobili odluke na agronetu?
Do sad po komadu 627 kn
Bio je i prije, malo je vidljiv malo nevidljiv, ovisi kako njima odgovara.Ja tek danas u nacionalnim potporama imam vidljiv zahtjev.
Nije ga bilo do danas.