• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

gizdava

Novi član
Tu od
30 Sij 2014
Poruka
20
taj je sudjelovao u pregovorima pa su se malo teže sporazumjeli ali sve u svemu vele da je dobro i da ostaje ko savjetnik.
 

Ä‘ovani

Član
Tu od
13 Ožu 2012
Poruka
251
mislis ovdje Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju
Ulica grada Vukovara 269d, 10 000 Zagreb

da kod njih,možda da prvo nazoveš da čuješ šta će ti reći ima li nade za tebe
 

dingo

Član
Tu od
14 Lis 2010
Poruka
734
Mene su sje.ba.li temeljito, al ako misle da će moje novce preusmjerit todoriću ili sebi u džep- eeeee, onda su prdnuli u čabar.:icon_hang::icon_toilet::icon_axe:
Samo me jedna stvar muči; nemogu nikako utvrdit ko je veća bagra: oni što su mi djedu nacionalizirali mlin i pilanu, oni iz kradezea šro su pokrali sve postojeće i zadužili 3 još nerođene generacije ili ova sadašnja kopilad nastala parenjem onih prvih i drugih koja glumi nekakve poštenjačine tipa merzel, šegon itd .
 
Posljednje uređivanje:

zeljkhun

Novi član
Tu od
5 Velj 2014
Poruka
22
Moraš otići u agenciju za plačanja u Vukovarsku kopirat karticu žiro računa uzet 20kn biljeg i ako si upisan u upisnik to ti je to.
 

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
danas je KRAJ TJEDNA morala bi nekome sjest lova........linić jučer posudio,uplatio eu-u,oni njima i danas opet oni nama....ha,ha,ha:icon_hang:
 

gizdava

Novi član
Tu od
30 Sij 2014
Poruka
20
to bumo videli u ponedeljak ,i to ko ima sreće da ga se sjete. rekli su da je sve jednostavnije kad uđemo u eu,a ono neznaš tko kome uplaćuje jedino nama nitko.
 

polj123

Novi član
Tu od
6 Velj 2014
Poruka
6
Sta "ova bagra"radi,grizu ruku koja ih hrani,sramotno i jadno!!Zna li itko kada ce biti uplata poticaja??
 

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,741
Pozdrav . Ja sam novi ovdje.
Imam jedno pitanje.
Otac mi je imao OPG i dobivao je poticaj i sve to. On je preminuo prošle godine u 7 mjesecu, a ja sam se nastavio baviti tom poljoprivredom točnije sijanjem kukuruza i pšenice. Sad sam sreo jednog njegovog prijatelja koji mi veli da bi tata još trebao dobiti poticaj za ovu godinu kome da se obratim za savjet inače sam iz Velike Gorice. Ja nisam išao ništa ganjat u svezi toga jer smo dugo čekali da ostavinska bude gotova.
Inače smo i zatvorili (morali) račun u banci preko kojeg je tata dobivao poticaj
Za sve se obrati u Područni ured Zagreb, Ul. grada Vukovara 70 i to nastoj obaviti prije 1. ožujka prije nego počme upis poticaja jer će gužva biti vjerovatno nemoguća pošto cijela županija sada tamo pripada.
 

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,741
Tvoj susjed vodi poljoprivredu pa ga pitaj što čini. Nego, da li mu je žena rodila pa ga se niti vidi niti čuje.
 

polj123

Novi član
Tu od
6 Velj 2014
Poruka
6
uplaćeno je,samo gdje je lova zavrsila i tko na njoj zarađuje,eh to je sada upitno!Pretaču iz šupljeg u prazno,po običaju!!!
 

radul

Član
Tu od
28 Svi 2013
Poruka
788
Danas tek krece isplata ovog drugog dijela,i trajat ce sljedeci tjedan minimalno....ako se neproduzi,a s obzirom kako sve ide moglo bi:icon_toilet:
A i kad vidim cifre koje su isplatili neveselim se ni najmanje:icon_hang:
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh