• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
803
A koliko se bude dobilo po ha??
analize se kreću od 250 pa na više po uzorku +pdv,za zemljište. A gnoj je mislim 450+pdv, ovisi što sve hoćeš ispitati. Mislim da su rekli da je 90M kn predviđeno za tu mjeru,ovisno o tome koliko bude prijavljeno. Ali sve mi se to čini da je to napravljeno za one s velikim površinama jer mi s manjim parcela moramo za svaku parcelu plaćati analizu onda dolazimo do upitnosti same mjere. Ok, dobiješ uvid u to kakvo ti je zemljište ali moraš voditi i evidenciju i s time ulaziš u uži krug sretnika koji budu izvučeni u kontroli.
i da, treba odslušati nekoliko sati predavanja.

MakisaKZZ

Član
Tu od
22 Tra 2021
Poruka
80
Nista. Niti u agronetu mi razlika nije odobrena.A danas je zadnji rok

Posljednje uređivanje od moderatora:

TATJANA92

Novi član
Tu od
14 Svi 2021
Poruka
11
Meni isto fali na koji broj ili e-mail se žaliti?
Meni nije uplaceno za mlade. Zvala agenciju u ZG danas, kazu danas je krajnji rok za odluke, a da se uplati nadam do petka, da nema zasto da bude problem. Pa sad, vidicemo i to.

TATJANA92

Novi član
Tu od
14 Svi 2021
Poruka
11
Ne. Ali tek danas mi u agronetu stoji odluka da je odobrena potpora za mlade.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Mireek

Član
Tu od
6 Ruj 2011
Poruka
390
Jel zna tko ima li još kakvih zaostatka ili je gotovo sve za 2020.
Kod nas postoji razlika u izracunu na agronetu i ono sto su isplatili, tako da bi nam po tome trebali isplatiti, ali sve mi se nekako cini da nebude nista od toga.....

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh