• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

newguy

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2017
Poruka
159
Ima li tko da mu je nakon ekspertne procjene sve ok, a sjelo samo osnovno plaćanje?
Čitam da je svima kojima je kasnije sjelo uglavnom isti dan bilo osnovno i preraspodijeljeno, a meni je bilo samo osnovno prošli tjedan, pa ne znam trebam li zvati da nije neki problem ili to kad uplate bit će? 🤔
Kod mene ista situacija 🫣

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ajd' ljudi, budite pozitivni. Ak isplate koji dan prije N. godine, ne bute stigli potrošiti, bavbute morali platiti porez na dobit...
Neisplata je na vaše dobro, samo ne znate cijeniti plemenite namjere. 🤫

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Postoji knjigovodstvena dobit, a to je ona koja se oporezuje ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Postoji i ona koja se ne prikazuje...tj. koliko ti ostane v praznom žepu... ;)

hajduk

Iskusan lik
Tu od
19 Velj 2018
Poruka
583
Pa onda Plenki nema dobre savjetnike. Umisto da nam ove godine prid izbore daju šakom i kapom oni nas guze ko budale. Očito mu netko u agenciji sapuna dasku kako bi izgubija izbore. Prvo ovo sa svinjskom kugom, onda nas hebu s monitoringom, a na kraju slabo plaćaju avans. Možda čuvaju lovu pa nas iznenade prid izbore

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ja neznam kak bi glaso. Em sam med 840 000 em med 100 000.
Ovdje naši bivši radnici Varteksa, Visa, Bobića itd. danas imaju jako dobar izbor, uvijek se možeš pridružiti:
Screenshot_20231222_083451_com.android.chrome.jpg
Nema ovdje doduše pustih stotina i stotina hektara, ali imamo puno po glavi stanovnika trgovačkih centara, dođi s lovom u njih raspojasaj se i uživaj. A za izbore možeš birati u svim bojama... Dođi i uživaj, zajedno smo jači 😈

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kod nas može biti bolje kad ostanemo bez 70-80 privatne imovine. Od zemlje do stanova a onda bože pomozi..tko bude radio bude jeo a tko ne pod most..za sad je kontra situacija.

Loory

Član
Tu od
20 Srp 2023
Poruka
91
Kod nas može biti bolje kad ostanemo bez 70-80 privatne imovine. Od zemlje do stanova a onda bože pomozi..tko bude radio bude jeo a tko ne pod most..za sad je kontra situacija.
Legla pomoc za stoku

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
116
sjela pomoc/mjera 7 - MJERA 7. POTPORA ZA PROIZVODNJU VOĆA I POVRĆA, CVIJEĆA, BILJA - KOMPENZACIJA TROŠKOVA 2023

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh