Ana Marija Matej
Novi član
- Tu od
- 26 Ožu 2022
- Poruka
- 15
Da li je nekom isplaćeno za rasplodne krmače?
Tebi i ostalima nama je to istina jer su nas tak političari sredili sa konkurentnošču da naš proizvod više ne košta koliko bi trebal već jedva i da pokrije trošam proizvodnjePošto sam mladi poljoprivrednik meni su poticaji trečina moga sveukupnog dohotka i živim na selu sasvim ugodno od poljoprivrede,Grad? Kakav grad meni treba da radim za nekoga drugoga .
Jer kad ukinu poticaje i smanji se taj dohodak koji je u većini slučajeva presudan za preživjet svi će navalit na selo kopat?Dok nije bilo poticaja živjeli smo lakše i bolje. Sad kao dobijemo..... Zato su sela prazna..... Većina mladih odlazi u gradove ili izvan države...... Nažalost to je stvarnost.....
I jedan moj kum isto tako veli, a dosad je sudjelovao u svakoj mjeri i samo gledao kako će izvuć neku lovu.Jedva cekam da ukinu sve poticaje
Vjerojatno si na bermi dobio puno love pa je uložio u poljoprivreduPošto sam mladi poljoprivrednik meni su poticaji trečina moga sveukupnog dohotka i živim na selu sasvim ugodno od poljoprivrede,Grad? Kakav grad meni treba da radim za nekoga drugoga .