• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Marko7711

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
65
Znam samo da sam prošle godine do kraja 12 mjeseca za nepunih 11 hektara dobio 5200 eura tog predujma kako oni to zovu a do sada samo 900 eura. Baš me zanima kako će uspjeti sada u idući uplatama to sve isplatit.

bilogora

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2015
Poruka
278
Neznam zašto ti nisi a i ja sam se kretao oko tog iznosa po hektaru prošle godine, znači oko 350 e po hektaru

Posljednje uređivanje od moderatora:

Marko7711

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
65
Do kraja 6 mjeseca mi je u plaćeno odprilike 650 eura po hektaru s tim da je u predujmu do kraja 12 mjeseca više od 480 eura po hektaru

zagi0

Član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
11
Problem je sto se na taj poticaj gleda ko na neku milostinju koju dobivamo, a ne na ono sto nam zakonski pripada. Rokovi ko rokovi, oni ih se ne moraju pridrzavati a mi moramo....probajte ne platiti jedan dan kako je rok kredit ili rezije...sutra cete vec pokupiti opomenu. Ovdje nikome nista....

Posljednje uređivanje:

sanjak

Član
Tu od
7 Kol 2023
Poruka
85
Koliko se ja sjećam do kraja mjeseca je obećao isplatu za raznovrsnost kultura.A do kraja godine još jednu isplatu za mlade,osnovno i preraspodjeljeno.

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,443
Ja to nisam pročitao. Na Agroklubu je pisalo sada u predujmu samo osnovno, preraspodjela i za mlade, a sve mjere iduće godine do 30.6., odnosno eko sheme, a raznolikost je eko shema, a možda se i varam.

Najnoviji postovi

Na vrh