• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,204
Još da dignu prag za ulazak u RPO... Pošto su mi digli 60% iznos doprinosa bio bi red da dignu i prag za RPO...

Ovi u vladi vjerojatno ni ne znaju šta je RPO ni da postoji prag za ulazak. @lijeskakc je u pravu. Direktni krivac je poljoprivredna komora koja se morala boriti da se digne prag.

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,420
Još da dignu prag za ulazak u RPO... Pošto su mi digli 60% iznos doprinosa bio bi red da dignu i prag za RPO...
Dižu na 60 000 €, sad nisam popratio jel od 2025. ili 2026.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,204
Očito je da jedino ova organizacija nešto radi u ovoj državi

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
126
nažalost su veći jaci u smislu lobiranja, a i administraciji je lakše raditi sa par velikih nego puno malih, i to se odražava na puno razina, pa tako i u pragu za RPO.

Željo

Član
Tu od
1 Ruj 2023
Poruka
48
Ja niti jedne uplate do sad,inace sve zeleno. Rekli mi iz agencije da se ispricavaju i da se nadaju da bude kroz dva tjedna neka isplata. Znaci meni su iduca dva tjedna kljucna 😂

DMboy

Aktivni član
Tu od
20 Tra 2012
Poruka
386
Ne. Izgleda je malo nas dobilo kad se ne hvale.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh