• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,401
Polažeš za vozački i moraš na psihotest, upravljaš državnom firmom ili si ministar i ne trebaš ništa. Dovoljno je samo da si učlanjen u partiju i dovoljno glasan.

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
88
Jučer u Sisku red oko 50 ak ljudi ispred APPRRR.
Prošećem do placa,popijem kavu i gledam 3 djelatnice kako se šeću više od sata po tržnici.
Vratim se do podružnice,jedna osoba samo radi,jos najmanje sat kako sam se ja vratio su se vratile one "NA POSAO"!
I onda vidi čuda kad snimam sve navedeno i izvršavam fotogr.geolokacije,ah pa sami to traže.

MarkoD

Dobro znana faca
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
195
Jučer u Sisku red oko 50 ak ljudi ispred APPRRR.
Prošećem do placa,popijem kavu i gledam 3 djelatnice kako se šeću više od sata po tržnici.
Vratim se do podružnice,jedna osoba samo radi,jos najmanje sat kako sam se ja vratio su se vratile one "NA POSAO"!
I onda vidi čuda kad snimam sve navedeno i izvršavam fotogr.geolokacije,ah pa sami to traže.
Ma da, ri u Sisku su užas, ne znam za ostale,ali ja se nanerviram to sto idem jednom,dva put godisnje upisati zemlju i poticaj kod njih ,za šta se radeći ne nerviram po cijelu godinu.

hajduk

Iskusan lik
Tu od
19 Velj 2018
Poruka
612
Nitko se ne javlja od repaša,izgleda da su zadovoljni. A šta da se obratimo bajnoj Komori možda nam ona pomogne. Evo šalju da ispunimo neke ankete.

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
272
Kakvi debili,to svijet nije vidio.
Jel itko zna bilo koji razlog zašto nam ne plaćaju ono što trebaju, osim da nas žele upropastiti?

Novce imaju,nisu oni kao mi da ih moraju zarađivati. To je ionako izmišljen novac, uplatili ga mjesec-dva prije ili poslije, njima je svejedno.

Jedino je nama jako velika razlika dobili novac u 3. i 4. mj kad nam stvarno treba ili u 6. i 7. kad ce ionako žetva.
Ovako puno manje proizvodimo, više nas je u blokadi, propadamo i odustajemo....

kulak

Novi član
Tu od
21 Pro 2024
Poruka
7
Poznanik mi kaže da su mu isplatili PVP za šečernu repu jučer. Kaže da je ugodno iznenađen sa iznosom potpore po hektaru,još kaže kad tome pridoda osnovno plačanje i pomoč zbog nepogode da je dobio ogroman iznos potpore za šečernu repu.

Najnoviji postovi

Na vrh