Evo opet niš ne radim ,kukam i čekam poticaje kao što obično moderni seljak danas radi .
Pa reko da napišem koju pametnu
Ma kako narod kaže poltika je ko kurva ,ja se ne bih stim složio kurve su poštenije i bolje kad platiš kurvu dobiješ bar p...e a kad plačaš političara dobiješ k...c ..šta hoću reći politika nikada nije ni hoće biti dobra niti će donjeti nešta dobro za poljoprivredu i to iz čistog razloga seljak previše pošten i rođen da ga prima te da ga jebe kako god ko stigne bez one stvari i usto šuti.
Ne trebaju današnjem seljaku niti ministri niti bilo kakve vođe nego bi bilo najbolje da se svi današnji seljaci lijepo kupe štrik i kolektivno se objese pa neka govna onda kusaju govna koja su si sami skuhali ..pa neka ih ona rani politika hebla ih politika .
Šalu na stranu bilo bih još bolje da lijepo si prodamo traktore ,kombajne i priključke ili jednostavno mjenjamo za npr koj litl tenk ,koji rafalićić ili migić ,pa si uzmemo par haubica raznih kalibara ,koji raketni bacač i to što veči i opleti .
Naravno naglasak mora biti na to da gospoda političari vide da nismo naklonjeni niti plavim niti crvenima nego ima da ih karamo bez obzira na političku boju ,nacijonalnost ,ideale i sl ... pa brate dosta je više naša seljačka guzica bila đuboks , od sada ima da vi plešete kao mi sviramo tako ili nikako ili ga pretjera sad odlučite sami .
Jebo te ljut sam kao leptir baš su mi se ti političari nešto ogadili ...uništili su mi ne samo volju za rad ,poljoprivredom ,poticajima nego su mi sjebali i seksualni život ... dije 30.06 jaooo jebo te zakonski rok da te j.... SP davaj ili se vješam
Ako sutra ne sjedne EKO kupujem si štrik ili tenk .
Opet sory na blagoj agresivi i off topicu krivac razočarani by BB