• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,369
Dobro je da više nema puno pitanja vezano uz isplatu poticaja. To samo znači da smo se konačno pomirili sa činjenicom da imamo ono što je narod i izabrao. Uživajmo u životu i bez puno sekiracije jer se očigledno stvari ne mogu promijeniti.
Ako čovjek ne može složiti i izgovoriti suvislu rečenicu koja ima svoj početak i kraj što se onda može očekivati od njega? Nemojmo imati prevelika očekivanja i nade pa će i razočarenje biti manje.
 

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,109
Šta se brinete?
Lijepo je rekao ravnatelj agencije kako će do 15.6 bit plaćena većina, osim par manjih ..
Od 15:00 link:
 

Slavonac1

Aktivni član
Tu od
6 Stu 2016
Poruka
281
Ma ima takvih obećanja od uskrsa,prvog maja i koliko još a za njegovo ima još sutra da isplati sve.Šta ih košta o ebećat?
Uplatit će par uplata i za sve ostale će reći da su u administrativnoj kontroli i gotovo.
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
382

Ll00

Član
Tu od
3 Svi 2024
Poruka
20
Kazu eko sheme sljedeci tjedan ,a za ekolosku niko nista nezna
Kaže tko?🤣🤣🤣 Sječam se jedne gospođe koja je pričala- Kažu neki da se to ne može. JA Vam kažem da se to može👀

Laura lovi prevarante na subvencijama 💪
Jedina svjetla točka je Laura, kad bi došla na čelo tehničke vlade sve bi se porješavalo u jednom mandatu.
 

boskobuha25

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2017
Poruka
196
Ma zlo mi je više od tog seljačkog kukanja grrrrr kada će poticaji pa kada će ,pazi ako se nekome ne sviđa biti seljak neka ode u pekare paš vidit šta je zlo ...pa prošla su vremena kad je poljoprivreda bila posao za nesposobne ,nesnalažljive ,siromašne i glumpave ...tako da vas molim kao DT i DB prestanite više s kukanjem stvaramo sliku pred svekolikim građanstvom (koji ne primaju poticaj) kao da smo mi najveće lenguze koje ništa drugo neznaju osim kukati kada će poticaj pa kada će ..ima nas koji znamo živjeti i bez istih jer smo vrijedni ,snalažljivi imamo člansku iskaznicu vladajuće stranke ,dobri smo sa grado i selo načelnikom ,županom ,pa dobri smo si i s polj. ministarstvom da ne kažem i s poreznom itd .E to je već nešta drugo i tako se može ,mada i takvi danas kukakuju ili?

I da šta kažu kada će više taj EKO poticaj kuku mene ?


Legenda skračenica za neznalice

DT - Drug Tito
DB- Dragi Bog
 
Posljednje uređivanje:

osijek2012

Novi član
Tu od
10 Tra 2024
Poruka
4
Hoce li biti jedan ministar poljoprivrede koji nece zavrsiti u zatvoru 😂 ovo je povezano za vajdom koja je trazila potporu za dobrobit zivotinja kao organizator usluznog tova a nije imala pravo na nju i kada je nacelnica sektora odbila isplatu direktno je ministrica odobrila isplatu tako da ako pada vajda pada i bivsa ministrica. Tolusic i vinarija znamo kako je proslo ceka na zatvor,cini mi se da je cobankovic najbolje prosao on je samo gulio krumpire 😂😂
 

baba

Aktivni član
Tu od
5 Pro 2008
Poruka
258
Šta se brinete?
Lijepo je rekao ravnatelj agencije kako će do 15.6 bit plaćena većina, osim par manjih ..
Kaze ravnatelj da za 5 od 6 eko shema nema u omotnici niti za minimalan iznos propisan pravilnikom pa ce preraspodjeliti izmedu shema??!! :unsure:
:rolleyes:
 

newguy

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2017
Poruka
149
Ono što smo sumnjali, izgleda da će i biti tako 😬😬 ni minimalni dio neće biti isplaćen. Trebalo je ravnatelja pitati a tko je odlučivao o količini novca za svaku mjeru 😠 znate što je najveća fora? Pa oni imaju svu statistiku koliko je oranica, koliko je voćnjaka, koliko je livada i pašnjaka... pa kako si onda mogao na tako malo ograničiti omotnice a ukidaš komplet zeleno plaćanje ??? Gdje su onda novci iz zelenog plaćanja ??? ( dio mjera je već bio i u starom razdoblju )
Gdje su novci iz razlike TUG - a što je ukinut ? Gdje su novci od manjeg iznosa osnovnog ???? Narode: potpore nikad veće 🥳🥳🥳😂😂😂
 

bilogorec

Član
Tu od
25 Sij 2018
Poruka
90
Znači, Poticanje uporabe stajskog gnoja, Izvorne zaštićene pasmine, Ekološka, Dobrobit životinja itd.., ništa od toga. Nema šanse do 30.06.
 

Igi88

Aktivni član
Tu od
3 Sij 2021
Poruka
140
Kako će biti kad su većinu podilili Vajdama, Beljima, Agrolagunama Agrokoru ,Pivcima i ostalim potrebitima
I tako godinama, oslonac poljoprivredne proizvodnje,onda kad legnu, ispadne kao sa Todorićem
Ja sam odavno rekao da je najveći problem u gornjem limitu
Da se poticaji daju do određenog broja ha,recimo 100-200,oni koji rade par tisuća nek rade,netreba poticaj za ostatak ili smanjiti 50-30% za ostatak
Kod natječaja kao m4, sad 73.10 stave u eko limit 2 mil.e Max, a 6 alokaciju, pa prođe 5% prijavljenih a ostali budale,zašto nastave 200-300 tis Max pa prođe 100 projekata a svakome većem je 300 tis. dobar novac!
Uvijek malo prođe!
 

Najnoviji postovi

Na vrh