• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

jb0344

Član
Tu od
6 Velj 2023
Poruka
47
Ni kod nas ništa.
Poslala jučer mail...pa ćemo vidjet što kažu
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,118
Ja nisam dobio za mehaničko uništavanje korova.
Poslao upit na mail u petak ujutro, u podne poziv iz agencije kako nisam dostavio obrazac te da donesem isti do kraja radnog vremena .
Nakon toga bi trebala ići isplata.
Tako da ko nije dobio mora tražit provjeru gdje je zapelo.
 

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
729
Provjerite si datume računa i datum kada su klopke/žute ploče trebale biti na terenu!
 

bukovac77

Aktivni član
Tu od
2 Srp 2018
Poruka
164
Nema ovdje više veze da li je u rokovima da li nije, ovo je odugovlačenje da isplate, i od ovoga što je ostalo što moguće manje, administrativna kontrola se radi samo da se odugovlači proces nerada agencije i ministarstva. Osobni primjer gdje je na mom opgu bile kontrole 2 puta u god dana, gdje su izvješća stigla još početkom godine i da je sve u redu, da nema nikakvih odstupanja, ali ne, administrativna kontrola se odrađuje i dalje, a poticaja nema. Fućka se njima za njihove rokove, mogu kako hoće, jer mi od agencije imamo obični kokošinjac.
 

Najnoviji postovi

Na vrh