• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
163
Ja sam za zaštićene životinje ili konje HH morao ispuniti njihov obrazac,dostaviti + potvrdnicu od saveza.
Za TVPV nisam morao ove godine.
Nemam pojma čemu sva ta mijenjanja svake godine,samo kompliciraju. Rekao bih jos da to rade namjerno.

A ja sam bio čuo da sada trebaju mladi poljoprivrednici polagati u učilištu. Sada ne znam jel ja tu spadam,ja sam u 4oj godini, aj ti vise znaj

Houdini

Član
Tu od
4 Sij 2022
Poruka
82
Ja sam dostavio i nije mi djelatnica rekla da se ne mora. Isto tako i za žute ploče. Zato velim da je najbolje pitati jer ljudi svašta govore. Neki su u pravu, a ima i onih drugih.
Za tvpv jedan u agenciji kaže da obrazac služi samo ako dođe kontrola, a na predavanju kažu da se mora dostaviti. Nema logike pošto sve snimaju pa se vidi jesi odradio ili nisi. Čemu obrazac ako mi je sve zeleno i odrađeno u rokovima. Očito će biti da tko nije dostavio obrazac, dobiti će kiflu.

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
163
@Houdini ja ionako nisam dobio ni 30% tako da nije ni daleko od te kifle.
Sada taj TVPV koristim samo da imam vremena srediti pašnjake sa malčerom do 15.09. jer inače ne stižem do 15.07. zbog sijena.

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
252
Na steanicama agencije je popis mjera za što treba dostaviti obrasce
Na popisu nema Eko koliko sam ja vidio

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
125
Iz pravilnika piše ovo pod obvezama za eko:
(2) Evidenciju iz stavka 1. točke 8. ovoga članka korisnik dostavlja podružnici Agencije za plaćanja najkasnije do 31. prosinca 2024. godine.

Houdini

Član
Tu od
4 Sij 2022
Poruka
82
@Houdini ja ionako nisam dobio ni 30% tako da nije ni daleko od te kifle.
Sada taj TVPV koristim samo da imam vremena srediti pašnjake sa malčerom do 15.09. jer inače ne stižem do 15.07. zbog sijena.
Ali ne smiješ malčirat, samo košnja dolazi u obzir.

Najnoviji postovi

Na vrh