• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
255
A jesi li imao osigurano i jesi li negdje prijavio štetu ( općina, agencija)??

Posljednje uređivanje od moderatora:

Sremac1

Aktivni član
Tu od
13 Stu 2017
Poruka
319
Nisam imao osigurano. Prijavio sam u općini. Problem je sada kod onih sto su imali osigurano a općine takvima nisu tada zaprimali zahtjeve , pa nisu sada ništa dobili. Nadam se da će takvima naknadno isplatiti jer su se kriteriji promijenili nakon predaje zahtjeva.

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
255
E hvala na informaciji,
Pa baš zato i pitam, ja sam imao osigurano, bila je obavijest da prijavljuju samo oni koji nemaju.
Naravno da nisam ni prijavio

Ako žele,nije im nikakav problem vidjeti tko je imao što kada i koliko štete, no
iz iskustva znamo da će to potrajati

Pomoć vrijedi onoliko koliko ju brzo dobiješ, ako ti daju za godinu dana, slaba je to pomoć.

No nađu se uvijek pametnjakovići koji će reći da treba biti samodostatan,neovisam o državi bla bla....volio bi da mi objasne samo kako se to bude samodostatan,kad ti led uništi usjeve,a osiguranje prizna 5% dok susjedi sa obje strane dobiju 40%??

Posljednje uređivanje od moderatora:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,711
No nađu se uvijek pametnjakovići koji će reći da treba biti samodostatan,neovisam o državi bla bla....volio bi da mi objasne samo kako se to bude samodostatan,kad ti led uništi usjeve,a osiguranje prizna 5% dok susjedi sa obje strane dobiju 40%??

Tu vrijedi ona stara: "Ili nitko ili svi".

To me podsjetilo na jedan vic koji sam čul od slaveka na VTV-u.

Vozi se otac, mater i malo dijete sa svadbe i zaustavi ih policija.
- Gospon, bute puhali.
Napuše 1 promil, ali veli policajcu da mu je uređaj u kvaru, nek da ženi ker ona ne pije.
Žena također napuše 1 promil.
- Evo vidite, rekel sam Vam da je uređaj u kvaru.
- Ne, ne, sigurno je i žena pila.
- Dajte onda malome, nek on puše.
Mali također napuše dosta.
- Evo vidite da sam u pravu.
- Dobro, idite.
Voziju se oni dalje, a onda muž veli:
- Jesam Vam lijepo rekel, ili pijemo svi ili nitko.

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
255
Tu vrijedi ona stara: "Ili nitko ili svi".

To me podsjetilo na jedan vic koji sam čul od slaveka na VTV-u.

Vozi se otac, mater i malo dijete sa svadbe i zaustavi ih policija.
- Gospon, bute puhali.
Napuše 1 promil, ali veli policajcu da mu je uređaj u kvaru, nek da ženi ker ona ne pije.
Žena također napuše 1 promil.
- Evo vidite, rekel sam Vam da je uređaj u kvaru.
- Ne, ne, sigurno je i žena pila.
- Dajte onda malome, nek on puše.
Mali također napuše dosta.
- Evo vidite da sam u pravu.
- Dobro, idite.
Voziju se oni dalje, a onda muž veli:
- Jesam Vam lijepo rekel, ili pijemo svi ili nitko.
Da, ali kod mene priča ima happy and, bar za mene...
Znači to sa 5% je bilo za 1. Kulturu,
Za 2.došao opet i ista priča, to su miševi,to je bolest, nije to od leda....
Meni pao mrak na oči....
Da ne pričam previše, tražio je gospodin malo vode ako imam i pitao me kako želim da napiše zapisnik

Tako da nije šutnja uvijek zlato

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,909
Malo se strpite da novi ministar i ravnatelj agencije dođu k sebi i da se upoznaju kaj moraju delati. Do kraja mandata imaju vremena. Samo strpljenja, sve bude ako bude.

Najnoviji postovi

Na vrh