Kolega
@plus,
Poanta mojeje bila da se netko u UK buni radi
mogućih promjena koje se odnose na poljoprivrednu politiku, a ovdje se nitko ne buni na nikaj, a zakidanje za obećane poticaje je valjda dovoljan razlog.
Nitko od onih koji poticaje u HR upisuju ih nije sam tražil, već ih je vlast ucijenila da pokreću OPG-e da bi mogli legalno raditi, te obećala poticaje a onda se ne drži svojih obećanja.
Nije riječ o porezu, već o usporedbi. Pročitaj još jedan put.
I kakve veze tvoji animoziteti prema dr. Primorcu imaju veze s ovom temom??? Poruka ti nije obrisana, već je premještena u Poljobirtiju, kam i pripadaju takve "poruke slobodnog sadržaja".
Da, kriv sam da tjeram članove? Ma divno. Ajd mi još dodaj koju etiketu.
"Neke stare, žive i kvalitetne forumaše na žalost više ovdje ne čitamo," odlazak ne njihov izbor, nitko ih nije niti baniral niti otjeral. Samo se neki ponašaju ko deca kad ima se prst krivo pokaže...i uvrijede se čim nije po njihovom.
Kaj radim Forumu? Nastojim, kako mogu i znam, održavati kakav takav red i smisao tema. Pri tome i griješim.
Kaj god da napravim, nekom ne bu praf i prigovaranja bu uvijek.
Ak ti nije praf, žali se Adminu pa nek me smijeni. Ionak ovdje gubim više vremena nego kaj bi trebal.
I nemoj me vleći za jezik...Cijenim te ko znalca i majstora (i to bu uvijek tak), ali neki tvoji upisi i pljuvanja mi ne idu uz tvoju osobu.
Niti sam ikoga baniral, niti bum tebe, niti ima razloga za to...ali ponekad razmisli i o mojim obavezama a i svojim postupcima. Razmisli malo o tomu, srdil se ili ne srdil.