• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Moslavka

Novi član
Tu od
26 Stu 2024
Poruka
15
Mi nismo dobili ni u avansu ni sad, svaki drugačije govori kad nazovem, pa to više nije normalno, ko tu koga...

Posljednje uređivanje od moderatora:

Barka91

Aktivni član
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
119
Nazalost, mislim da ce to na kraju biti ili pred izbore ili negdje u 6.mj kao i prosle godine..katastrofa…

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,621
Opa, pa netko i radi... Upravo stigao Ž-mail od agencije da nisam predao račun i upute za žute ploče. Interesantno je da se iato desilo i 2023. godine, dakle 2 godine za redom, a ja svake godine predam sa prijavom poticaja koja zbog IAKS mjera mora biti do 30.05.,a zakonski rok za račun i upute je 10.06.

Netko se tu gadno zajebava jer za 2023. smo večinu toga morali naknadno slati evidencije jer su se zagubile...

Na vrh