• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
497
Trgovački centri su prepuni, Hrvatska ne proizvodi praktički ništa...a nas,zadnje Indijance se maltretira sa svih strana.
Blago onome koga ništa ne drži ovdje i dovoljno je mlad da ode u tri pikse marmelade, što dalje.

MarkoD

Dobro znana faca
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
193
Vi koji ste dobili dobrobit životinja, koji su uvjeti za to? Imam neki osjećaj da ću dobiti više informacija ovdje nego u svojoj agenciji.

Slavonac1

Aktivni član
Tu od
6 Stu 2016
Poruka
326
Ja sam prijavio i nije mi jasno zašto pod zahtjev ne stoji podnesen nego spreman,kako je kod tebe?

Posljednje uređivanje od moderatora:

gorjanac

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2008
Poruka
110
Prijavio sam se preko mipig-a i zaporke u agronet i kada trebam odabrati fond i natječaj nudi mi samo mjeru za mlade i drugu mjeru za lag, a nema mjere 23.

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,539
Ili se moraš prijaviti sa višom razinom sigurnosti ili nemaš pravo na mjeru. Imaš u natječaju popis mipbgova koji imaju pravo prijaviti se

gorjanac

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2008
Poruka
110
U uputama piše" Popunjavanje zahtjeva do trenutka elektroničkog podnošenja omogućeno je izvan NIAS-a prijavom na Agronet putem korisničkog imena i lozinke, te putem NIAS-a.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,612
Ili se moraš prijaviti sa višom razinom sigurnosti ili nemaš pravo na mjeru. Imaš u natječaju popis mipbgova koji imaju pravo prijaviti se
Moraš ići na isplate. Tamo ti je mjera.

Ja sam prijavio i nije mi jasno zašto pod zahtjev ne stoji podnesen nego spreman,kako je kod tebe?

Imaš tipku podnesi. I onda ti piše da je elektronički podnesen.

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
887
U uputama piše" Popunjavanje zahtjeva do trenutka elektroničkog podnošenja omogućeno je izvan NIAS-a prijavom na Agronet putem korisničkog imena i lozinke, te putem NIAS-a.
popunjavanje je omogućeno i prijavom korisničkim imenom, ali podnašanje prijave mora biti preko NIASa.

Na vrh