• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,627
Treba osnovati povjerenatvo na forumu za upomoć oko ovakvih situacija.

Ako nekome treba pomoći oko prijave, a nemate nikoga ovako, šibajte poruke, riješit ćemo, a sad hoće biti para, to ne znamo. 😂

BTW ako piše spreman, nije podnesen zahtjev.

Screenshot_20250420_095503.jpg

Treba ovako pisati da bi zahtjev bio uspješno podnesen, ako piše spreman, znači da nije potvrđen!

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,627
Status spreman, to je ok, ali mora pisti da je zahtjev elektronički podnesen, jer spreman piše i kada su sva 3 polja zaključena unutar IDa, odnosno sva pitanja ažurirana.

Tomy211

Član
Tu od
31 Pro 2012
Poruka
38
Jel zna neko u čemu je problem kod mene, znači prijavim se kroz NIAS u agronet zatim idem na Ruralni razvoj (imam to od prije) otvori mi se samo ovo što je na slici znači nema isplata. Imam pravo na isplatu provjerio sam u Prilogu 1.

Prilozi

• Snimka zaslona.png
    Snimka zaslona.png
    86.4 KB · Pregleda: 48

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,612
S čim si se prijavio u nias?

Jesi odabrao korisnika Opg taj i taj u niasu prije prijave u ruralni razvoj? Jer ja imam svoje ime i prezime i promjena subjekta Opg ja...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,612
Fali tebi puno stvari, a ne samo isplate.

Znači agronet, ruralni razvoj, u niasu označen Opg?

Ako je sve tako. Zovi agenciju odmah sutra. Nešto ti ne valja s modulom Ruralni razvoj

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,627
Jel zna neko u čemu je problem kod mene, znači prijavim se kroz NIAS u agronet zatim idem na Ruralni razvoj (imam to od prije) otvori mi se samo ovo što je na slici znači nema isplata. Imam pravo na isplatu provjerio sam u Prilogu 1.
Vjerojatno nisi prijavljen u EKPRR.

Kontaktiraj svoju podružnicu Agencije za aktivaciju, jer se bojim ako budeš sam da će ti lakše reći da nepto nisi dobro napravio i da se zahtjev odbija.

A već kada budeš tamo, ljubazno zamoliš da ti i popune, da ih iskoristiš 🤭😂

Tomy211

Član
Tu od
31 Pro 2012
Poruka
38
Greška je meni nešto u tom modulu jer ja ne mogu u njemu ništa izmjeniti kad kliknem na "osnovni podaci" izbaci mi "greška prilikom učitavanja detalja o korisniku" a tu bi trebali biti moji podaci koje bih trebao možda promjeniti. Budem sutra zvao agenciju drugačije neće ići.

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
500
"Vratile" su se parcele,na Agronetu,jedino kaj su dvije trećine crvene,ostale žute 😁

hajduk

Iskusan lik
Tu od
19 Velj 2018
Poruka
602
"Vratile" su se parcele,na Agronetu,jedino kaj su dvije trećine crvene,ostale žute 😁
Ja sam im poslao mail s upitom šta se događa s monitoring im. Jutros su mi odgovorili da imaju nekih tehničkih problema s bojama,ali da će uskoro sve biti ok

Najnoviji postovi

Na vrh