• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Željo

Član
Tu od
1 Ruj 2023
Poruka
64
Ima li nas jos tu koji nisu dobili nista za mlade? Samo da vidim jesam li jedini ili ima jos sretnika

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
114
Koliki postotak vam do dana današnjeg fali od očekivanog ukupnog iznosa?
ja sam prijavio samo osnovno i preraspodijeljeno za 9.24ha samo drzavnu zemlju u poticaj i ako gledamo dobiveni iznos od prošle godine 'fali' točno 32%....navodno da ce to ici u poravnanje na kraju al to poravnanje je uvijek bilo nešto sitno, 5e max po ha mislim tak da opet ce 'falit' dosta u odnosu na prošlu godinu..
za eko sheme ne znam, nisam nijednu prijavio!

a od kolega cujem da nisu dobili nista jos za leguminoze, ni za konzervacijsku...od eko shema samo su dobili nesto za raznolikost mislim
a u agenciji kad sam predavao zahtjev pricalo se da ih je jako malo zadovoljilo konzervacijsku za proslu godinu 2024, navodno preko 80% nije...tak su i na predavanju nesto spominjali

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
110
Nitko danas ništa!
Sramota da se u petak pojedincima pušta a ostale omalovažava

Valjda imaju toliko pameti u glavi da i ostale sve isplate danas koje nisu isplatili u petak.

Posljednje uređivanje od moderatora:

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,162
Ja sam dobio značajno manje za ekološku.Nije mi jasno.
Ima netko da je dobio manje od očekivanog?

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
150
Meni su isplatiti za ekološku 5EUR manje od ukupnog iznosa... dakle praktično sve (i da na tome ostane, super).

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
278
Ja sam dobio značajno manje za ekološku.Nije mi jasno.
Ima netko da je dobio manje od očekivanog?
Ja sam dobio oko 180€/ ha za eko ratarske usjeve,održavanje. 60 % od prošlogodišnjeg iznosa
A treba još ići i onaj dio za sufinanciranje kontrolnog tijela cini mi se 60 € za prvih 10 ha
Iskreno se nadam da ce biti još,inace ovo je katastrofa, doći će do incidenta s moje strane!

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,480
Što se tiče mene, ostala su poravnanja, leguminoze i preostali dio za duhan koji će naravno biti umanjen po pričanjima i to poprilično, 35-40 centi manje, a omotnica je dovoljna za cijeli iznos. Nikako da sjedne preostali dio, u čemu je tu problem stalno da se to toliko čeka i da nema informacija, ne znam.

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
110
Nista se ne zna!
A zna se zašto je tako!
Pojedincima SVE,pojedincima nešto više,pojedincima nešto manje,pojedincima ništa!
Napravili su namjernu pomutnju(razdor između poljoprivrednika) da se ne izlazi na cestu i dobili po onom starom...zavadi pa vladaj!

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
110
Koja banka

Jedna osoba se javlja da joj je sjelo?!
Šta je ovo? Plaćanje po sretnom broju?

I iz prijašnjih postova tijekom godina imaš uvijek sve isplaćeno uredno,doista pohvalno.

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
523
Samo nebo zna, da li onih poravnanja ili čega već ;osnovno, preraspodjela i za mlade uopće bude...
Eko sheme još niš...

nino19

Član
Tu od
4 Stu 2023
Poruka
85
Krivo sam se izrazio, većini kojima su isplatili u ovoj rundi su isplatili u petak. Svi mi u okolici smo dobili i to pune iznose. Zašto vama nisu, to morate pitati u agenciji.

Najnoviji postovi

Na vrh