• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Tina MTM

Član
Tu od
9 Stu 2022
Poruka
46
Ja samza to dobio 2 uplate. Jesenws pa proljetos...cini dali otprilike 1/4. Jesu vam rekli da su nam jos duzni ili vi sumnjate na to
Ja sam dobila jednu uplatu jesenas od 200 i nešto eura i jednu u 3mj. od 140 eura za 12 h zemlje tako da sam sigurna da trebam dobiti još jer malo mi je to uplaćeno za toliko zemlje.

LIKA MM

Aktivni član
Tu od
29 Lip 2023
Poruka
119
Ja sam im isto mail slala, prije nekih tjedan dana i meni odg da su u tijeku daljnja odobravanja i isplate, i isto imam zpp ni to još nisu sve isplatili samo nešto sitno za to a trebam dobiti za svu zemlju jer mi je sve pod zpp... Al valjda će biti nešto uskoro nadam se..
Koliko uplata vam je bilo do sada mislim to sitno ..jedna samo ili dvije

zeko

Dobro znana faca
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,635
Sjela danas konzervacijska oko 15 eura za hektar.
  • Minimalni planirani jedinični iznos potpore: 175,00 EUR/ha.
  • Maksimalni planirani jedinični iznos potpore: 325,00 EUR/ha.

Tina MTM

Član
Tu od
9 Stu 2022
Poruka
46
Meni 2 uplate. Al fali 1/4 od lani. Ma sigurno su smanjili. Nevjerujem da ce vise ista biti
Mislim da će biti jer prošle godine sam imala 3 ili 4 uplate za to al isto po 200 e 300 e, 100 e, jer ne vjerujem da bi toliko smanjili pa ovako ispada da sam dobila za to 20 e po ha... Što je smiješno jer treba ići 131 e po ha za zpo...

Najnoviji postovi

Na vrh