• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
534
Mi smo prošle godine ( za 2023) imali prijavljeno duplo više površine za stajski gnoj ,dobili manji iznos neg sad ...
Kojom logikom, ne znam...

Slavonac1

Aktivni član
Tu od
6 Stu 2016
Poruka
335
To samo oni znaju nama nikad nitko ne odgovara. Jel vam sad cijeli iznos isplaćen,mislim svih 190eu po hektaru?

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
780
Mi smo prošle godine ( za 2023) imali prijavljeno duplo više površine za stajski gnoj ,dobili manji iznos neg sad ...
Kojom logikom, ne znam...
Kada je isplaćeno? Ja još nisam dobio.
A ni odluku.

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
534
U petak. Nisam gledala jel ima odluka.
Moram pitati člana opg koji radi poticaj kolko smo prijavili za stajski gnoj, pa napišem.

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
534
Nikakvih odluka za 2024 nema. Nit za stajski gnoj niti išta. A iznos je 260 e/ ha

Prunus

Član
Tu od
21 Lis 2020
Poruka
42
Da li je itko dobio PVP za voće ovih dana? (Objavili su u petak da su isplatili ali od uplate nula)

Najnoviji postovi

Na vrh