• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Vladimir1986!

Novi član
Tu od
27 Svi 2025
Poruka
2
meni su se smijali prosle godine kad se poticaj prijavljivao...kao sta si lud, sta si samo jedan dio mali povrsine prijavio, zasto nisi isao ni na jednu eko shemu blabla 😂
od sto kontrola, slikanja, trazenja lokacija na polju za gtf, sijanja leguminoza i ljetnih i zimskih te ovo te ono, pa one cvjetne trake pa na kraju kad se zbroji nista oni nisu dobili vise poticaja po hektru od mene, cak ima jako puno njih u selu sto nisu dobili apsolutno nista poticaja...ili nesto sitno samo za osnovno i preraspodijeljeno....cak sam od nekih ja vise dobio, i duplo naspram nekih za osnovno plaćanje...
Pozz
Jeste dobili ikako poticaj za cvjetne trake?

Jel zna netko što će se dogoditi sa poticajem ako zaorem "cvjetne trake" i ne posijem ih ponovo.
Prošle godine sam ih imao i nisam još ni centa dobio. Ove godine sam ih još dodao,ali pošto ne plaćaju,zaorat ću ih.

Zovem tisuću puta i nitko se ne javlja, a na mail odgovore da traju administrativne kontrole,kao da je početak veljače,a ne kraj rujna.
Da li ste dobili ikako poticaj za cvjetne trake?

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
286
Pozz

Dobio sam ja za 2023.godinu, 15.10.2024. Iznos je ok,kako je i propisano,ali kasnili su 3,5 mjeseca iza zakonskog roka.
Nadam se da neće opet tako

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
119
Pozz

ne prijavljujem ja ništa od tih eko shema..
za jednog kolegu znam da nije dobio ništa, bar je tako bilo zadnji put kad smo o tome pričali, prije cca 3mj...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,754
Šta je s tim monitoringom?

Nikad nije bilo ovako?

2 parcele mi crvene 4 žute.

Uredno pokošeno, 2 tanjurane. Trava uredna..

Najnoviji postovi

Na vrh