• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Vladimir1986!

Novi član
Tu od
27 Svi 2025
Poruka
1
meni su se smijali prosle godine kad se poticaj prijavljivao...kao sta si lud, sta si samo jedan dio mali povrsine prijavio, zasto nisi isao ni na jednu eko shemu blabla 😂
od sto kontrola, slikanja, trazenja lokacija na polju za gtf, sijanja leguminoza i ljetnih i zimskih te ovo te ono, pa one cvjetne trake pa na kraju kad se zbroji nista oni nisu dobili vise poticaja po hektru od mene, cak ima jako puno njih u selu sto nisu dobili apsolutno nista poticaja...ili nesto sitno samo za osnovno i preraspodijeljeno....cak sam od nekih ja vise dobio, i duplo naspram nekih za osnovno plaćanje...
Pozz
Jeste dobili ikako poticaj za cvjetne trake?

Jel zna netko što će se dogoditi sa poticajem ako zaorem "cvjetne trake" i ne posijem ih ponovo.
Prošle godine sam ih imao i nisam još ni centa dobio. Ove godine sam ih još dodao,ali pošto ne plaćaju,zaorat ću ih.

Zovem tisuću puta i nitko se ne javlja, a na mail odgovore da traju administrativne kontrole,kao da je početak veljače,a ne kraj rujna.
Da li ste dobili ikako poticaj za cvjetne trake?

Najnoviji postovi

Na vrh