• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
154
Još bolje, tražite GTF i slikajte pokošeno i uređeno da ne bi bilo naknadno "nije se vidjelo"...

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
545
Evo i komora se brine za nas 💩

Irvine156b

Aktivni član
Tu od
23 Tra 2023
Poruka
103
Ha, pošto sam dobio do sad samo dio osnovnog računam da ču prije dočekat predujam u jesen nego svu isplatu prošle godine.

zagi0

Član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
19
Iskreno, ovo je sad vec teska sprdacina i sramota! Nikad tako kasno nisu stizale uplate, pogotovo toliko ne isplacenih. Sramota, a kao poljoprivreda spada vladi pod prioritete? Sramite se svi od vrha do dna. Fujj...i tu crkavicu koju trebaju isplatiti ne isplate! Svi strajkaju, doktori, ucitelji, policija, drzavna uprava.......samo poljoprivreda cvate! Poljoprivredna komora? Cemu to sluzi za Isusa Boga!?

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
545
Da je poljoprivreda prioritet,ne bi PIK Vrbovec bio u štrajku 9- dan a da baš nikog nije briga za to. Rečeno im je da mogu štrajkati i 3 mjeseca. Ne treba mesa nit svinja,kak bi onda trebali ratare i ikoga? Ništa ovoj državi ne treba . Ima svega iz uvoza .Centar za razvoj stočarstva ( čitaj- sprdačina) čeka lovu od Vlade da počnu graditi jer su lovu od EU fondova i županije- potrošili . Na kaj- znaju začetnici ideje . Ne znam za koju stoku,trenutni nema male niti utovljene teladi na tržištu. Tek niklu kukuruzu nam jede pipa i sovice,plus divlje svinje. Kome smo mi prioritet ?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,492
Još nam samo fali da ukinu potpore za regije, gradove i općine gdje vladajući nisu dobili većinu. E, moj narode. Nismo mi drugo ni zaslužili.

Najnoviji postovi

Na vrh