• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
121
Bez tih poticaja, manje bi bilo živciranja i papira. Bar za početak prijavit ispod 10 ha i boli te briga.
Ionako nikad ne kontroliraju ove kaj uzimaju poticaj a zemlju netko radi bez ugovora. Nas ostale hebu kak im paše.
tak ja radim...nekih 9ha prijavljeno, cca 1/3 od ukupne koju obrađujem...cisto da pokrijem godisnju kvotu za gorivo
2022 sam mislio da necu prezivit ni prvu godinu bez ostale 2/3 poticaja...al evo sad 2025 mogu reci da mi je bolje nego da sam se oslanjao na taj poticaj
mozda nekom zvuci glupo i tesko shvatljivo jer kako moze biti bolje kad primas samo 1/3 poticaja ?!?
eh odgovor na to je malo duzi, al oni malo pametniji i iskusniji ce shvatiti zasto je bolje i lakse mi sad...
a jednom prilikom mozda i napisem malo poduzi post o tome...
i da, zivim od poljoprivrede, ovo mi nije hobi posao, nego glavno zanimanje!
@Brad1 ja imam informaciju da ih je samo oko 8500 zaposleno tj poljoprivreda glavno zanimanje od 150000
početkom prošle godine ih je bilo mislim preko 12000....brzo smo pali na 8500..

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,505
Ja sam stariji, ali izgleda da nisam iskusniji ni pametniji. Ako si pronašao formulu onda ju patentiraj i živi od predavanja i učenja onih ostalih 149.999 koji čekaju poticaj i ovise o njemu. Prodavati znanje je najbolji posao. Nemaš ni žuljeve ni grbavu kičmu, ne hebe te ni cijena pšenice, suša, ni poplava, a ni tuča. A i država bi bila presretna. Ostali bi im novci za farbanje tunela i mogli bi prodavati naftu izabranim pojedincima po 1 euro cent.

bilogora

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2015
Poruka
310
tak ja radim...nekih 9ha prijavljeno, cca 1/3 od ukupne koju obrađujem...cisto da pokrijem godisnju kvotu za gorivo
2022 sam mislio da necu prezivit ni prvu godinu bez ostale 2/3 poticaja...al evo sad 2025 mogu reci da mi je bolje nego da sam se oslanjao na taj poticaj
mozda nekom zvuci glupo i tesko shvatljivo jer kako moze biti bolje kad primas samo 1/3 poticaja ?!?
eh odgovor na to je malo duzi, al oni malo pametniji i iskusniji ce shvatiti zasto je bolje i lakse mi sad...
a jednom prilikom mozda i napisem malo poduzi post o tome...
i da, zivim od poljoprivrede, ovo mi nije hobi posao, nego glavno zanimanje!
@Brad1 ja imam informaciju da ih je samo oko 8500 zaposleno tj poljoprivreda glavno zanimanje od 150000
početkom prošle godine ih je bilo mislim preko 12000....brzo smo pali na 8500..
Ak sam dobro skuzio ti ne prijavljujes poticaj. Živiš od 12 centa kg kukuruza i 16 centa kg psenice itd.... daj nam otkrij tajnu

Najnoviji postovi

Na vrh