• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

zeko

Dobro znana faca
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,653
Poslao sam prigovor na odluku prije 20 dana i odgovorili su isti dan da cu dobiti odgovor nakon svih provjera u roku 10 dana na Agronet i mail ..
Još uvijek ništa

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,949
Evo prilike da se organiziramo i da izaberemo ljude koji će zastupati poljoprivrednike i koji neće duvati u rog vladajuće partije.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,949
Slažem se i ja sa tvojim dodatkom komentara. Nas ne organizira nitko. Mi volimo samo da komentiramo i kukamo, onako iz prikrajka i čekamo da nam netko drugi riješi probleme uz obavezno pitanje da li ja kaj sjelo na račun i ako nije da li netko zna zbog čega nije.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,949
Predlažem da formiramo listu iz kruga članova foruma za predsjednika HPK i članove skupštine. Ja sam se mislio kandidirati za predsjednika ali je PTSP odradio svoje. Malo fronta, više pijače i riječi mi zapinju u grlu, a postal sam i kratkog fitilja. Kao takav opasan sam za vlast. Sigurno ima članova koji bi to mogli dobro odrađivati. Barem ja znam jednog. Neću ga sada imenovati, ali on će se sigurno prepoznati jer sam mu to već nekoliko puta predložio. Vrijeme je da se krene.

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh