To sam i ja dobila. Jučer 10.9. Poslano. Rok za dostavu 15.9. Znači u 5 dana moram slikatiMeni obavijest poslali da zatražim od agrogtf zadatak za jednu njivu koja mi je ostala sve ostale njive su uredu
U Agronet nisam usao ni jednom ove godine. Kakve su to gluposti da bi trebao provjeravat tamo jel trebam ici na njivu nesto radit.U agronetu je došla obavijest
Takvi ne postoje u ovoj državi!Evo prilike da se organiziramo i da izaberemo ljude koji će zastupati poljoprivrednike i koji neće duvati u rog vladajuće partije.![]()
Provođenje izbora u Hrvatskoj poljoprivrednoj komori u 2026. godini | HPK
Poštovani, Hrvatska poljoprivredna komora započinje pripreme za IZBORE 2026 za tijela Komore (Skupština, Predsjednik, Upravni odbor, Nadzorni odbor, Sud časti) te Vas ovom prilikom pozivamo da se uključite i svojim znanjem i iskustvom doprinesete radu Hrvatske poljoprivredne komore i...komora.hr
Ovdje je ključna riječ "može". Kod nas je bio jedan slučaj gdje su radnici putem suda tražili neke zaostale plaće od jedne državne tvrtke. Država je nudila nagodbu, radnici su uzeli odvjetnika koji ih je zastupao. Platili su ga i na kraju dobili isti iznos. Bili su nezadovoljni. Taj je odvjetnik gostovao na lokalnom radiju u emisiju su slušatelji postavljali pitanja. Jedan (od tih radnika) mu je rekao: "dobili smo iznos koji nam je država ranije nudila, a ti si rekao da ćemo dobiti više". Odvjetnik mu je odgovorio: "ja sam rekao da možete dobiti, to ne znači da ćete dobiti". I kod ovoga je ista priča.