• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,024
Znam. I meni je sve to jasno. I ja sam nakupio podosta godina i imam puno loših životnih iskustava. No i dalje smatram da se nitko neće boriti za nas ako se sami ne pobrinemo i dignemo svoj glas. Političari su se dobro pobrinuli za sebe i za nas ih nije briga. Treba im dati do znanja da nismo stoka sitnog zuba i da oni žive na našoj grbači, a ne mi na njihovoj. Samo ne treba šutjeti i bojati se jer navek živi onaj tko zgine pošteno.
Samo pitati gda budu sjeli poticaji i za kaj ih nema, a ništa ne poduzimati da se sve to promijeni po meni nema nikakvog smisla.

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
903
Na žalost, mislim da su slabe šanse za ovo što predlažeš.Vidiš da u komentarima svi pljuju po komori i plaćanju iste jer im je preskupo 1% od poticaja, a večina ni ne razumije kako komora funkcionira i da je to jedino udruženje gdje sami možemo birati tko če nas predstavljati i štititi interese.

Posljednje uređivanje od moderatora:
Na vrh