• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

zetorcrystal

Aktivni član
Tu od
23 Lis 2013
Poruka
300
A jel neko uspio dobiti konkretan odgovor iz agencije zašto nema uplate?
Ja sam zvao u utorak zbog parcele u crvenom centralu i spojili me s gospodinom na monitoringu,odma je provjerio i pogledao slike i reko da je sve u redu da ce se parcela prebacit u zeleno do kraja tjedna i ici u odobrenje isplate,tek je jučer ujutro pozelenila pa vjerivatno zato još nije isplata bila

nino19

Aktivni član
Tu od
4 Stu 2023
Poruka
100
Ja nemam ni jednu crvenu, ali imam ostale 3 boje. Ne znam do čega je. Jedino ako sam u kontroli

Meni piše da je to dodatna potpora dohodku za mlade poljoprivrednike, sjelo je.
To je opet drugo, to samo za mlade

zetorcrystal

Aktivni član
Tu od
23 Lis 2013
Poruka
300
Ja nemam ni jednu crvenu, ali imam ostale 3 boje. Ne znam do čega je. Jedino ako sam u kontroli
Nazovite 6002 700 i trazite da vas spoji sa nekim na monitoringu,mene je odma spojila i čovjek je odma pogledo i sve objasnio,tak če te najbolje znati jer na mailove ne kazžu ništa

Najnoviji postovi

Na vrh