• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

nino19

Aktivni član
Tu od
4 Stu 2023
Poruka
108
Ne znam što sad čekaju s isplatama. Kontrole monitoringa su gotove. Ima itko kakve svježe informacije? Meni su rekli da sad kreću isplate nama ostalima

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
33
Dal iko zna kontrola 4 oka kad ce to krenuti meni je bila kontrola na terenu ima mjesec dana i ovi kazu da je sve u redu parcele su zelene al fali kontrola 4 oka da bi islo na isplatu predujma zna li neko koliko se to inace ceka

nino19

Aktivni član
Tu od
4 Stu 2023
Poruka
108
Dal iko zna kontrola 4 oka kad ce to krenuti meni je bila kontrola na terenu ima mjesec dana i ovi kazu da je sve u redu parcele su zelene al fali kontrola 4 oka da bi islo na isplatu predujma zna li neko koliko se to inace ceka
Kakva je to kontrola?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,151
Isplate će biti kada prestanete loše govoriti o državi i njenom aparatu. Uvrijeđeni su jer izgaraju da poljoprivrednicima bude što bolje, a oni to ne znaju cijeniti i prepoznati. Nezahvalnici jedni. Zato onda nema ni para.

Duda1986

Novi član
Tu od
26 Svi 2020
Poruka
3
Nama je bila terenska kontrola početkom mjeseca, također čekamo da nam bude kontrola u 4 oka, jedino što nam se promjenilo od jučer je u monitoringu kad kliknemo parcelu vidimo da pod ekspertnog procjenom piše Da, tako da mislimo da se vrši kontrola u 4 oka.

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
33
Nama je bila terenska kontrola početkom mjeseca, također čekamo da nam bude kontrola u 4 oka, jedino što nam se promjenilo od jučer je u monitoringu kad kliknemo parcelu vidimo da pod ekspertnog procjenom piše Da, tako da mislimo da se vrši kontrola u 4 oka.
I meni piše ekspertna da ali kad ih zovnem oni se prave ludi kazu zovni krajem sledeceg tjedna i tako u krug vec tri tjedna

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,884
Na lovi ne piše čija je. Ona služi za krpanje rupa shodno prioritetima. Poljoprivreda odavno ne spada u prioritete. O njoj se govori samo pred izbore.
Ne znam baš, EU je osjetljiva ako se njezine pare troše u druge svrhe opet će netko nadrapati.

Na vrh