Kakva je to kontrola?Dal iko zna kontrola 4 oka kad ce to krenuti meni je bila kontrola na terenu ima mjesec dana i ovi kazu da je sve u redu parcele su zelene al fali kontrola 4 oka da bi islo na isplatu predujma zna li neko koliko se to inace ceka
Nama je bila terenska kontrola početkom mjeseca, također čekamo da nam bude kontrola u 4 oka, jedino što nam se promjenilo od jučer je u monitoringu kad kliknemo parcelu vidimo da pod ekspertnog procjenom piše Da, tako da mislimo da se vrši kontrola u 4 oka.Dal iko zna kontrola 4 oka kad ce to krenuti meni je bila kontrola na terenu ima mjesec dana i ovi kazu da je sve u redu parcele su zelene al fali kontrola 4 oka da bi islo na isplatu predujma zna li neko koliko se to inace ceka
I meni piše ekspertna da ali kad ih zovnem oni se prave ludi kazu zovni krajem sledeceg tjedna i tako u krug vec tri tjednaNama je bila terenska kontrola početkom mjeseca, također čekamo da nam bude kontrola u 4 oka, jedino što nam se promjenilo od jučer je u monitoringu kad kliknemo parcelu vidimo da pod ekspertnog procjenom piše Da, tako da mislimo da se vrši kontrola u 4 oka.
SMŽBPŽ ,Gundinci, ti?
Ne znam baš, EU je osjetljiva ako se njezine pare troše u druge svrhe opet će netko nadrapati.Na lovi ne piše čija je. Ona služi za krpanje rupa shodno prioritetima. Poljoprivreda odavno ne spada u prioritete. O njoj se govori samo pred izbore.