• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

sanjak

Aktivni član
Tu od
7 Kol 2023
Poruka
130
Danas dobio valjda predujam za 2025, prva uplata...imam 30ha.....osnovna potpora dohotku 433e.....dodatna preraspodijeljena 398e.Nekako mi se čini malo.Koliko po Ha se dobivalo prosječno sad u prvim isplatama za ove dvije intervencije?
Mi imamo oko 10 hektara i dobili smo 850 eura osnovno i oko 500 eura preraspodjeljeno te oko 150 eura raznolikost. Vi ste dobili malo ipak imate 30 hektara.

pungas

Član
Tu od
13 Svi 2025
Poruka
69
Danas dobio valjda predujam za 2025, prva uplata...imam 30ha.....osnovna potpora dohotku 433e.....dodatna preraspodijeljena 398e.Nekako mi se čini malo.Koliko po Ha se dobivalo prosječno sad u prvim isplatama za ove dvije intervencije?
13 ha 2000 eura uplate za to dvoje

Najnoviji postovi

Na vrh