• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Daday

Novi član
Tu od
10 Ožu 2022
Poruka
19
Zna li itko, da li se na predavanja (edukacije iz savjetodavne) za krave dojilje treba ići svake godine ili ima određeni period?

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
588
Očekujemo božju pomoć
Točno.
Netko veli da smo utihnuli. A kaj bumo? Tko je dobio,dobio je,tko nije može čekati.
Ako bude drugog dijela avansa i ovih suša i certificiranog sjemena & co

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
588
Išla sam sad zbrojiti, prema onome kak je bilo prošle god ,nama bi trebalo biti isplaćeno još oko 3000e, po svim stavkama . Prošle godine je intenzivirana raznolikost bila cijela ( avans) uplaćena 28.11. a ove godine je bilo pola toga iznosa 20.10.
Valjda onda i bude i ove godine tak. Ili ne bude . Ipak je ovo Hrvatska .

pungas

Član
Tu od
13 Svi 2025
Poruka
75
Išla sam sad zbrojiti, prema onome kak je bilo prošle god ,nama bi trebalo biti isplaćeno još oko 3000e, po svim stavkama . Prošle godine je intenzivirana raznolikost bila cijela ( avans) uplaćena 28.11. a ove godine je bilo pola toga iznosa 20.10.
Valjda onda i bude i ove godine tak. Ili ne bude . Ipak je ovo Hrvatska .
Lani je meni 2.12 isla druga isplata za osnovno

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,520
Na Agroklubu je pisalo da bi se na osnovno, preraspodjelu, raznolikost i područja s prirodnim i ostalim ograničenjima trebalo isplatit 234 milijuna eura. E sad jel se to odnosilo samo na te segmente ili još neke ne znam, stoga je teško i znati u kolikom je to otprilike postotku isplaćeno. Pisalo je da bi u ovoj polovici mjeseca trebao biti informativni izračun za isplaćeno na agronetu baš da znamo na čemu smo, ali to nije zaživjelo još ili ja nemogu naći.

luka

Aktivni član
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
353
Na Agroklubu je pisalo da bi se na osnovno, preraspodjelu, raznolikost i područja s prirodnim i ostalim ograničenjima trebalo isplatit 234 milijuna eura. E sad jel se to odnosilo samo na te segmente ili još neke ne znam, stoga je teško i znati u kolikom je to otprilike postotku isplaćeno. Pisalo je da bi u ovoj polovici mjeseca trebao biti informativni izračun za isplaćeno na agronetu baš da znamo na čemu smo, ali to nije zaživjelo još ili ja nemogu naći.
Antonio kaj si ti napravil po pitanju onog maila od afencije da slikas zelenu gnojidbu?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,255
Nego da pitam, da li tko namjerava zapaliti vu Bruxelles na prosvjed? Ja bi išel. Pital sam ženu, ali me ne pusti.

Najnoviji postovi

Na vrh