• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
593
To ti je odma magnet da ti netko od ovih kaj su uvjereni da meso i jaja rastu na polici ,baci ciglu u šajbu.
Kad vidim koliko ljudi ništa ne znaju , dođe mi da kupim kartu za Mars, jednosmjernu.

ferrari

Novi član
Tu od
13 Srp 2024
Poruka
20
A što da čitam, da mi se čitalo završio bi fakultet i radio u državnoj upravi možda u apprrr - u nebi bio poljoprivrednik.
Zašto ne doneszu jednom odluku i obavijeste nas zdravo seljački poticaji za to i to će biti tad i tad i tako da bude godinama nego dobijem uplatu nemam pojma za što niti znam koliko po hektaru,zato nam i jest ovako.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,323
U pravilniku točno pišu iznosi uz moguća odstupanja do 10 posto. Pišu iznosi, ali pišu i obveze koje korisnici moraju ispuniti. Kod uplate poticaja uvijek je, barem u zadnje vrijeme, naznačeno za što se isplata vrši. Osim toga u agronetu se objavljuju i odluke sa isplaćenim iznosima. Da treba čitati - treba. Inače smo kao guske u magli ili slijepci koji hodaju šumom. Da su obveze sve veće i veće i to stoji. Biti će još i veće, npr. primjena fiskalizacije 2.0.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,310
Ajde nešto korisno malo.

Žute ploče. Kod nas forsiraju ona uputstva u agenciji. A u savjetodavnoj kažu da im samo kažemo da stakleno po pravilniku.

Kako vi to rješavate?

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,310
Ja kupiti žute ploče u agronom bio plantella. Na žute ploče kutija pisati 10 na 100m2 za ULOV ŠTETNIKA. Ništa drugo ne pisati na kutija.

Agencija traži uputstva proizvođača za kontrolu štetnika

Savjetodavna kaže da ne treba ako nema na kutiji nego se koristi tablica iz pravilnika (savjetodavna je u pravu, u novom pravilniku su tu rečenicu dodali)

Agencija kaže nek savjetodavna jede govna, oni hoće papir na kojem piše uputstva.

Ja, Zoran. Skinuti s neta tuđa uputstva i predati uz svoju dokumentaciju do sada radio tako.

Želim čuti kakvih ste vi iskustava imali

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,323
I ja kupujem u Agronomu žute ploče. Ovu godinu su mi poslali Bio gardenu. Na uputstvu je pisalo koliko ploča ide na ha. Mogli bi zezati u agenciji ako na računu piše da su ploče od jednog proizvođača, a uputstva su od drugog. No očito je da je sve to do djelatnika/djelatnice u agenciji. Netko radi problem, a netko to ni ne pogleda. Baš sam danas naručio ploče za iduću godinu, sad si mi dao za misliti. :confused: Nego, pripazi na grade da ne bude materijal preslab.

Najnoviji postovi

Na vrh