• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,428
Za pranje love najbolja je veš mašina. Ispere i slova. A kaj se tiče fondova to je ludnica samo moraš imati pojačani žiro račun da ima mjesta kamo to sjedati. Inače se fletno zaštopa poput kanalizacijske cijevi ako ima puno sr....nja.:ppozdrav:

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,902
Tko se hoce baviti poljoprivredom i od toga pristojno živjeti, samo povrce ili stoka dolaze u obzir.
Ali to ukljucuje puno rada i jos vise odricanja (slobodnog vremena), pogotovo posao sa stokom.

A čisto ratarstvo, to je samo premetanje iz šupljeg u prazno.

Ja budem radil to malo ratarstva iz hobija, jer se tu opustim i u tome uživam, al da od toga ocekujem zaradu za cjelokupne životne troškove, ne.
Ratarstvo se isplati od 100 hektara na više i to je ajmo reći najlakša grana poljoprivrede za raditi ako imaš dobru mehanizaciju. Meni je sada žao što nisam zbog nedostatka mehanizacije sudjelovao u kupnji državnog zemljišta.

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
181
Ratarstvo se isplati od 100 hektara na više i to je ajmo reći najlakša grana poljoprivrede za raditi ako imaš dobru mehanizaciju. Meni je sada žao što nisam zbog nedostatka mehanizacije sudjelovao u kupnji državnog zemljišta.
isplati se i na 50ak ha čisto ratarstvo...

Najnoviji postovi

Na vrh