• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
929
Zemlju lijepo staviti na ugar.Kako mali opgovac i ovako i onako nakon što sve otplati ostane na 0,tj.sjeban, pa neka se onda lančanom reakcijom sjebu, poljoapoteke (sjeme, gnojivo, špric), pa onda kombajneri, pa onda majstori, pa trgovine sa poljostrojevima i rez.dijelovima, pa otkupljivači kukuruza, pšenice i soje, pa benzinske pumpe za prodaju goriva, ulja, maziva,antifriza....I na kraju država.....Pa će onda veliki opgovci spasiti državu, poput Todorića...

IMTjd

Član
Tu od
7 Sij 2022
Poruka
39
Kad ovi misle puštat plavi ovo nema smisla ja plavog na kartici imam i sad treba cekati da se pusti novo a radovi nek cekaju ja majkemi neznam staje gore sa njima

luka

Aktivni član
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
366
Svake godine je tako, na pocetko uvijek koji tjedan nema plavoga, pa ako ti treba odmah nakon nove godine najbolje je kupiti neku malu zalihu prije 1.1.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,829
kako misliš da imaš na kartici plavi? imat ćeš kad puste...nikad nije bilo odmah poslije nove godine...
ali inače jako puno ljudi ti na kraju godine ima viška pa si možda možeš prije nove godine napraviti neku zalihu..

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,905
Takvi su "rođeni" za nacionalnu mirovinu, samo ju im je dugo čekati...
A ja razmišljam raditi i nakon mirovine, u firmi pola radnog vremena ili doma na poljoprivredi malo jače s prodajom.
Plavi bi trebao biti u ponedjeljak, utorak ili četvrtak kad se ovi vrate s praznika, jebote imaju dva tjedna praznike od 23.12. do 7.1.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,284
Čemu?
Samo radiš za lijenčine ;)

Mene zanima samo plaća, a ne posel 🤭 :ROFLMAO:

Na vrh