• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,566
Ja planiram i za prošlu i za ovu godinu odnijeti sve zajedno na kraju godine da ne moram dva puta hodati. o_O
Sto mu jadova. Treba čitati, čitati i čitati. Na žalost tako je. Mene ponovno iznenade takva pitanja.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,566
Pola sela veli da treba nositi, a druga polovica da ne treba. Ako pitaš prve gdje su to čuli vele na mlekari. Ako pitaš onu drugu polovicu od kuda im informacija oni vele iz mlekare.

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,907
Gledam ministra kako lupeta o udruživanju, a ne dotiče se glavnog problema, a to je uvoz.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,566
Onaj tko bude nas uspio udružiti toga će odmah proglasiti svecem. Nas povremeno udruži nogomet ili slične cirkusarije i to traje kratko, a ono što čini našu egzistenciju nam je nebitno. Čudan smo mi narod. Zato su nam uvijek bili gospodari drugi. Neće se to promijeniti, ne treba gajiti iluzije. Zato pomalo odumiremo kao narod, a na naše prostore se pomalo naseljavaju drugi. Moglo bi se desiti da naši unuci i njihova djeca budu nacionalna manjina u vlastitoj državi.

Posljednje uređivanje:

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
200
dokle god među nama vlada stav ''nek i susjedu crkne krava, pa makar obje moje crkle'' ili ''bolje susjedova nego moja'' priče o udruženju su samo bajke i od toga ništa!
Kolega ima 30ak svinja, sad za vrijeme svinjokolja nitko iz sela tko je kupovao polutke nije kupio kod njega, nego su kupovali po okolnim mjestima, čak i skuplje plaćali nego što je on prodavao jer ne daj Bože da moje pare odu nekom u selo ili susjedu i da se 'bogati' od mene -_-

Ministar je danas spomenuo oduzimanje državne zemlje onima koji ne provode gospodarski program na temelju kojeg su i dobili tu zemlju. Čisto me zanima hoće se to i u praksi provodit ili samo rekla-kazala jer evo npr kod mene, natječaj je bio 2021, ako sad gledamo već sad ih ima bar trećina koji ne provode gospodarski program koji su pisali, hoće im se sad ta zemlja oduzeti tj poništiti ugovori i raspisat se novi natječaj?!....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,566
Da bi se odgovorilo na tvoje pitanje nedostaju najbitniji podaci. Da li je ta trećina politički aktivna i ako je onda u kojim strankama?

Igi88

Aktivni član
Tu od
3 Sij 2021
Poruka
143
Pozdrav!
Kaže danas ministar isplata svega do 01.04.
Bilo je na Agroklubu da će biti ravnatelj agencije 9. U emisiji pa ne mogu naći,zanima me kad bi mogli krenuti sa isplatama...

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,884
Zato pomalo odumiremo kao narod, a na naše prostore se pomalo naseljavaju drugi. Moglo bi se desiti da naši unuci i njihova djeca budu nacionalna manjina u vlastitoj državi.
Ekonomski prosperitet ne znaci pozitivnu demografsku sliku. Cak stovise bogatije zemlje imaju negativnu natalitetnu sliku. A to rjesavaju uvozom stranaca.
Znaci nije do prosperiteta nego do ljudi...

Na vrh