• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,656
U krivoj temi je rasprava o gorivu. Da nas ne špotaju administratori onda budem pital da li je danas kome kaj sjelo i ako nije da li tko zna kada bude?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,656
Pitanje je i u kakvim se uvjetima čuva gorivo i koliko je staro? Ako u gorivu ima vode onda mogu filteri biti i novi, ali problem je opet tu.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,453
Filter goriva 1500rs??

Ja ga mijenjam svakih 250rs
Da, tu negdje.
Pred nekih 2 god majstor mi je mijenjal kvačilo i semeringe na radilici pa je usput zamjenil i filtere.
Ja to od onda nisam diral.

Imam 4 nova plastična karnistera od 25 l i u njima vozim gorivo, i za sad nemam problema s gorivom i filterima.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,656
Kako nema para, zamrla je i tema pa onda i smrznuta nafta dobro dođe da se nešto dešava. Isto tako su Vladimir, Pozzo i Laki lamentirali pod vrbom gda su čekali Godota.

Igi88

Aktivni član
Tu od
3 Sij 2021
Poruka
145
Zna,nafta onako uz rub kanistera ,naprave se kao ljuskice,evo skidan rezervar bilo oko 2-3 litre nekakvog mulja na dnu.

Slavonac1

Aktivni član
Tu od
6 Stu 2016
Poruka
344
Ajde da se vratimo temi foruma,zar nije predsjednik agencije u onom intervjuu rekao da do kraja ovog tjedna svi će dobiti obavijesti okvirne odluke za 2025 kod mene nema ništa

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
506
Ja nemam odluke ni za 24 tu a vi bi več za 25 tu nemože to tak 🥳 :mad:o_O
Sad bi ti odluku za '24. još i htio..... Pa bi se sigurno još i žalio kad bi iz odluke bilo vidljivo da su te zakinuli. Ovako - bez odluka - riješili su odjednom barem ta dva problema.
EU poljoprivrednici sada se bune protiv mercursor ugovora, dok mi još čekamo da nam država pošalje obračune koliko smo dobili (ili nismo) poticaja. Kakav mercursor.... pa mi puno jednostavnije stvari ne možemo međusobno riješiti unutar svoje države.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,656
Tko pametan protestira na cesti kada su tako niske temperature? Čekamo da ševa zapjeva pa svi zajedno u Maskimir na grah za 1. svibanj uz pjesmu i veselje. Tako to radi uljuđeni, civilizirani i poslušni narod.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,156
Sad bi ti odluku za '24. još i htio..... Pa bi se sigurno još i žalio kad bi iz odluke bilo vidljivo da su te zakinuli. Ovako - bez odluka - riješili su odjednom barem ta dva problema.
je je nisu mi priznali 3 parcele da sam posijal pokrovni usijev a posijal slijedeči dan poslije kontrole .ići će žalba
Samo nemojte pitat kak znam

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh