Realna cijena 1.3-1.5kn,kak ko uspije dogovoriti.... Jednog koji uzimal prije od mene sam otkantal jer mi je rekel da plaća kunu za kg. Da mu stavim u male vreće i dopeljam na prag. Reko nemojte se ljutiti, al za kunu ju nejdem onda niti žetiDanas ovršeno 1400 čhv prinos 2120kg. Koliko je kod vas cijena za kg? Prodao po kunu direkt iz kombajna.
Nije bilo rastepa imam kombajn godinama. Isto negdje oko 4 i kusur kubika. Kakva je cijena kod vas?Danas komentiram sa jednim većim gazdom kako je hl proljetne zobi jako loš, čak ispod 40. Ja sam vjetar morao smanjiti skoro skroz na nulu, dosad nisam imao takav slučaj.
Tsh Čakovec kuna.Realna cijena 1.3-1.5kn,kak ko uspije dogovoriti.... Jednog koji uzimal prije od mene sam otkantal jer mi je rekel da plaća kunu za kg. Da mu stavim u male vreće i dopeljam na prag. Reko nemojte se ljutiti, al za kunu ju nejdem onda niti žeti
To još nekak, direkt ispod kombajna, na neku veču količinu, ajd nekaj se zaradi. Al da mu tovarim u male vreće i vozim na hipodrom u Zg. A mala vreća 2kn kom, pa 2 kg zobi samo za vreću.Tsh Čakovec kuna.
Mislim da ću sljedeće proljeće staviti samo jednu parcelu od 2000čhv. Sad koš imam sutra dvije za ovršiti,cirka ral. Isto sjeme ista agrotehnika samo je nižeg rasta.To još nekak, direkt ispod kombajna, na neku veču količinu, ajd nekaj se zaradi. Al da mu tovarim u male vreće i vozim na hipodrom u Zg. A mala vreća 2kn kom, pa 2 kg zobi samo za vreću.
Mislim, čovjek ima taktiku, jel.... Al samo čekam da me nazove da jel imam kaj zobi, da mu fali....
Imam, kakvih 10 malih vreća kaj nije stalo u jumbo vreću, pa da ne trošim bezveze veliku