• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Jcb 2cx

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,734
Ima li netko iskustva sa jcb 2cx? Kako se ponaša i koje su mane? Jedan prijatelj ju je kupio u mojoj blizini i primjetio je da nema kočnica kada je stroj ugašen a ima gašenje preko ključa i znalo se desiti da ostane bez struje na elektroventilu.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk
 

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
727
te probleme sa reljima imaju starije cx2/3/4 ali to nije neki veliki problem...najcesce relej spadne i onda nece bager naprijed natrag.
Ostalo ne znam, mehanika bi mogla biti u velikom djelu ista ko i na 3 seriji...nema tih sprojeva bas previse
 

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,734
Ona ide naprijed natrag ali se motor ugasio jer je ostao bez struje i automatski nema kočnica a uvijek je u brdovitom terenu.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk
 

sused joža

Član
Tu od
11 Kol 2008
Poruka
36
Evo ja ti mogu reći za 3cx jer radim na njoj.Kad motor ne radi trebalo bi biti kočnica jer u sistemu kočnica nema nikakvog električnog elementa.Pedala mehanički pokreće dva glavna cilindra,za svaki kotač po jedan,a dalje ulje pokreće klješta u zadnjem mostu.Kad motor ne radi kočnica je jako tvrda ali radi.Tak je barem na 3cx.Možda nema ulja
 

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,734
Ispalo je da je nešto prilično pokvareno, došao je čovjek koji se razumije a ova 2cx ima kočnice preko glavne pumpe hidraulike, ona puni neke visokotlačne rezervare a pedala ima samo ko neki ventil koji to preusmjerava.

Poslano sa mog VOYAGER2_DG310 koristeći Tapatalk
 

Najnoviji postovi

Na vrh