• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JD 6030

• Temu pokrenuo Željko
  • Datum prvog posta

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
kaj bi još dobio da si uzeo premium???
vidim samo da ti fali kompjuter,..

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
marko hurlimann xa86 kaže:
kaj bi još dobio da si uzeo premium???
vidim samo da ti fali kompjuter,..

da bio bi to samo komp..
kao onaj 6930 sto si ti poslao slike, to bi bio "goli" premium. :roll:

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
:supris: joj kaj nisi riskirao još koi dinar pa i to kupio.. .. :x ;)

kažem ti razlika je bila cca 8-9 000 € .. a to je malo više od koji dinar ..

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
u 10 00 nisam znao da toliko dođe komp :twisted: :twisted: ;)
dobro je i ovako :D

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
u 10 00 nisam znao da toliko dođe komp :twisted: :twisted: ;)
dobro je i ovako :D

tolika je razlika između 6630 i 6630 premium,,imam obje ponude tako da znam , nije rekla kazala

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
TX75 kaže:

kažem ti razlika je bila 10 000 € .. a to je malo više od koji dinar ..

al ga cjepidlačite :shock: super je i ovako i bude radio i radio i radio dugo godina :D

sječam se kad sam ja uzeo masseya i nakon nekoliko dana mi je ušao pod kožu, sve divno krasno , udobno, sinkronizirano, klimatizirano, stereo......

i nakon par dana sjednem ja u zetora kad jebote život ovaj nema reverzor a ja hvatam lijevom rukom, mjenjač na sredini, nije sinkroniziran, ide ko puž sve mislim da stoji, nema radio, :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
i več kojih dva mjeseca nism sjeo u zetora, ja radim sa masseyom a stari radi sa zetorom, omata bale i tak to, a ferko stoji i plače njega nitko ni ne pogleda

mala priča o tome kako se je jako lako naviknut na dobro, moderno, skupo, klimatizirano, .................ali zato i radimo da bi imali,nitko ne radi za lijepe oči, zato podržavam kupnju novih strojeva, ali razborito sa pameču.

tako i ovaj jd kojeg je kupio tx bude zadovoljio potrebe i olakšao mu u nekim operacijama posao, a samim time mu donio učinkovitost a sa učinkovitosti i zaradu :D

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
John Deere 3650 kaže:
e de ti reci kolko dođe onaj uteg od 900kg......

na john deere konfiguratoru pise da 900 kg kosta 1500 €

@bogec imaš pravo ... netreba cjepidlaćit,, mene je traktor ostavio bez rijeći,,jedva čekam da ga upregnemo u oranje, :)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
svakoga bi takav traktor ostavio bez riječi..al ipak je ovo forum pa razgovaramo... ;)

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
TX puuuno radnih sati s novim strojem. Prava makina.
Pitanje, čemu služe oni blatobrani prednji šta se zakreću???

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
toma84 kaže:
TX puuuno radnih sati s novim strojem. Prava makina.
Pitanje, čemu služe oni blatobrani prednji šta se zakreću???

hvala hvala... radi manjeg luka okretanja,,i da ih se ne uništava tj. da ne lupaju u šasiju traktora

jokapz kaže:
svaka čast majstore puno radnih sati i sretno...

još jednom, hvala svima, nadam se da će ispunit očekivanja :partyman:

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
bogec kaže:
TX75 kaže:

kažem ti razlika je bila 10 000 € .. a to je malo više od koji dinar ..

...

i nakon par dana sjednem ja u zetora kad jebote život ovaj nema reverzor a ja hvatam lijevom rukom, mjenjač na sredini, nije sinkroniziran, ide ko puž sve mislim da stoji, nema radio, :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
i več kojih dva mjeseca nism sjeo u zetora, ja radim sa masseyom a stari radi sa zetorom, omata bale i tak to, a ferko stoji i plače njega nitko ni ne pogleda

....

Je...dok sam bio manji, čovjek mi je brao kukuruze sa Zetorom 6340, sve fino, ima prostora, i kad smo iši kući išo sam u mom Ursusu...iskreno, mene je bilo strah do kuće, neznam zašto...

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
John Deere 6630

bogec kaže:
,....
koju umjetničku sa stilom :D ...

DSC03015.jpg

DSC03019.jpg

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
napokon :D :D

jako lijepe slike :D

kad krene vegetacija, onda čemo nabacit fotosešn na poljima ti i ja, ti u ratarskim a ja u krmnim kulturama, tak da slike budu ono PAF :shock: :D
pa čemo imat retrospektivu umjetničkih djela :D
bit če to zeleno crvena kombinacija :mrgreen:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ima da vas budu pune novine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na vrh