marko93
Legenda
- Tu od
- 31 Sij 2008
- Poruka
- 5,893
A zakaj tak radiš?Ma samo 6-ice imaju gljive, a nema std opciju hms pa je to problem.
Gasim na svakom okretanju kardan, .
čemu toliko uključivat i isključivat kardan kod okretanja?
A zakaj tak radiš?Ma samo 6-ice imaju gljive, a nema std opciju hms pa je to problem.
Gasim na svakom okretanju kardan, .
A zakaj tak radiš?
čemu toliko uključivat i isključivat kardan kod okretanja?
Kada podignem RD, kut loma kardana je velik te lupa, a pošto je RD nova dižem ju u zrak maksimalno da mi se ne bi dogodilo da prilikom okretanja lupim s njom negdje u neki jarak ili slično.
ej ti iz baja iz vražinjaka što si ne kupiš seriju 8xxx oni takav prekidač za uključiti kardan.Joj što volim takve samo kukaje,do jučer nije znao što je traktor a danas sve mu smeta. E kada vidim dad Ivu ima da te smjesti u onog vašeg IMT pa onda ti neče prekidač za kardan smetati.
Nagodinu kada kupim konja,na čemu da sada jašem ha ha ,sunce vam vaše svi neki šokci a tko ima bunđur iliti reklju. A i bolan sam opet
IMT je glavni na imanju tako da stari ne izlazi iz njega.
Pogotovo s komandom kardana.
Komanda kardana na IMT-u smještena ergonomski i na vrlo dostupnom mjestu, gotovo neprimjetna u samom interijeru nepropusno zatvorene izolacione kabine
Komanda kardana na IMT-u smještena ergonomski i na vrlo dostupnom mjestu, gotovo neprimjetna u samom interijeru nepropusno zatvorene izolacione kabine
Hehehe, eto vidis. Kao da si prepisovao iz IMT kataloga.
Satnicani ce sad masovno kupovati IMT traktore, samo da se na naseg forumasa ugledaju
Zelena boja je OUT, kao i neke nijanse crvene
Pa svi imaju gljive, nije to meni problem, kad gasis samo ju lupis odozgo i dobro, nije da ga gasim cesto. A sta radis da ti je toliki problem taj prekidac ? Izveden je tako zbog sigurnosti da se ne upali slucajno, nijedan to nema na tipku, uvijek mora bit neki dodatni okidac da se upali. Jel imas HMS da to lagano rijesis kad se gasi i pali ?
Ma nema sa V krize, sve on to pročešlja ko u tvornici, iza njega se ne popravlja na njivi
Što znači hms