bogec
Aktivni član
- Tu od
- 16 Stu 2007
- Poruka
- 2,276
mario kaže:..ja.. kaže:ma znam, da..
ali sumnjam da mu je plug tezak pa da ga ne moze nositi bez utega. a isto tako ni zemlja ne izgleda mokro pa da ga ima da smanji proklizavanje. 800kg je ipak poprilican teret na prednjem kraju..
Bilo nedavno u gospodarskom listu, Claas mislim da oko 130 ks , vuče 5 br plug, manja potrosnja za isti učinak s utegom 1500kg umjesto sa 700.
pisalo na plotu ***** pa se netko našpranjio :!:
zanemari sponzorske novine, a to su sada u 100 posto slučaja, nema više objektovnog pisanja u novinama bez da imaju prste sponzori ili su ispitivanja naručena od istih, tako da se možeš samo dobro nasmijat na to
vidim i u temi oranje potrošnje ono 50 litara na ha oranja, isuse bože pa ja bi bacio traktor u tri ***** materine sa takvim oranjem, ja ak potrošim maksimalno 12 litara na ha onda je to več katastrofa :scratch
al zanemarite mene i mojih tri oranja godišnje, sam nek tema ide svojim tokom
al ovo sa utezima je malo apsurdno, ili oranje ide ili ne ide, ako ne ide nisu uvjeti za oranje i da ga je*eš nisu uvjeti za oranje, ali ono poznato silovanje situacije ne vodi nikud, pa nakraju bude potreban uteg od 5 tona na malog 539, jer kod nas je sve apsurd pa tako i to
možete me uvjeravat u drugo ali nečete jer slike pokazuju sve