J
jd 6830
Guest
Ljudi samo da se pohvalim da stiže novi 6830 ovaj ili idući tjedan. Pa ću staviti ovdje slike.
Ero kaže:Što se tiče traktora ima 110KS kako to oni navode čiste snage iliti 121KS maksimalnih.
Dubina s kojom sam orao je bila prosječnih 30 cm što znači nekad koji cm manje a nekad više .Kod nas je zemlja lagana za oranje pa je džoni išao tom dubinom s 2000 obrtaja i brzinom od 7,4 km/h mislim da bi mogao još za jednu brzinu brže ići ali ipak je to novi traktor pa mi ga je malo žao
.Plug je naštelan na 16 coli i što da vam kažem slučajnost danas sam vidio Agrokorove Fendove oko 10 komada s plugovima marke kao moj i tipa samo su oni vukli 7 brazdi a ja imam 3 brazde.
Dobri su to plugovi ja sam ga platio oko 88000 kuna s crtalom i pretplužnjacima.
Ero kaže:Neznam što je u njemu toliko vrijedno vjerovatno kvalitet.Takav Vogelov je oko 65000 kuna U Đakovu -Rabe trobrazni 65000 kuna bez pretplužnjaka OLT je ion oko 70000 kn tako da Lemken s onom cijenom od 88000 kn i nije skup.
Kako kaže Jasminka iz Novokomerca Lemken je pri vrhu vrhova.A njegovu kvalitetu je vjerovatno prepoznao i Agrokor-Todorić čim ima takve plugove.
Nisam imao nikakvih drugih iskustava s sličnim plugovima jer sam prije imao IMT 757 i orao je kako je i koštao.
Najbitnije da ga Džoni vuče lagano a o kvalitetu brazde --oranja tu mu nema zamjerke ni premca