• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

jd 6830

J

jd 6830

Guest
TX75 kaže:
i kako ide? ima koja pikč u radu? :D

nema... nisam slikao kad samo orao... bit će, samo polako

A

alen deere

Guest
danek kaže:
jd je sranje,susjed kupio novog prije 2g dao 63000eur i nakon 800rh generalka. zamisli a tak savršen stroj

danek,koji traktor imas?

J

John Deere 3650

Guest
ma pusti ga........vidiš da ne zna šta valja.........

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
jučer ja biciklom idem u školu, a na skretanju 6920 S...kad je skrenio, vrrrrr, vrrrrr, vrrrrrr, i odeeeeee...

BTW:jel S znači premium ili šta?

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
Marko355 kaže:
jučer ja biciklom idem u školu, a na skretanju 6920 S...kad je skrenio, vrrrrr, vrrrrr, vrrrrrr, i odeeeeee...

nema nikakve veze sa temom jd 6830 :|

btw
S ne znači premium, ali se javlja samo na "starim" premium modelima, predstavlja "power boots" koji dolazi do izražaja u transportu i radu s kardanom

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
TX75 kaže:
Marko355 kaže:

nema nikakve veze sa temom jd 6830 :|

btw
S ne znači premium, ali se javlja samo na "starim" premium modelima, predstavlja "power boots" koji dolazi do izražaja u transportu i radu s kardanom

Nisam znao u koju temu da to napišem...

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
Marko355 kaže:
Nisam znao u koju temu da to napišem...

;)

nego jel ti jasnije što predstavlja slovo S ? :)

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
jd 6830 kaže:
ja sam išao gledati svoj danas... Vogel Not 3+1

jd, de mi reci si probao orati?
kako se ponaša traktor, imaš možda koju sliku pluga?
poz

J

jd 6830

Guest
TX75 kaže:
jd 6830 kaže:
ja sam išao gledati svoj danas... Vogel Not 3+1

jd, de mi reci si probao orati?
kako se ponaša traktor, imaš možda koju sliku pluga?
poz

orao sam... ne jebe ga ništa... mislio sam, de će mu biti malo velik i težak no nije, nemam slike pluga.
Za Marka imam neki vidio s traktorom pa sam mislio da ga staviš na forum.

T

tomonh

Guest
Mi imamo također vogela 3+1 vario. Žao mi je kaj nismo uzeli pretplužnjake. Odlično on zaorava samo kaj bi se možda bolje brazda drobila. Mi ga vučemo sa tm 155ks. Na sajmu smo pričali sa frajerom kaj prodaje lemkene ,al je bila razlika 40000kn,malo previše. Mi smo vogela platili 86+pdv. Sad kolegi dolazi đoni iz serije 6 najslabiji. Prošle godine iz dvorišta mu ukrali novog 95ks,star 2mj. Meni se inače đoni jako sviđa,al me muči cjena jel me zanima traktor oko 200ks. Kod nas na kombinatu 2 kom 4755 i jedan 4955 svi oko 15000sati,bez generalke jedino kaj su im mjenjači odlazili na oko 6000sati,sad imaju fendove. Kad su fendovi dolazili tak su ih hvalili,al dečki vele nek se skriju đonijima. Na drugom kombinatu dva fenda 824 oko 98.kupljeni,stoje 3 godine katastrofa,sad su opet uzeli đonije 8220 i dva 8230. Imali su na usporedbi fenda i đonija 250ks al vele da je đoni pojel fenda. A te 824 nemre niko složit bilo mehaničara iz cjele europe,stoje na istom jestu cca 3.god. Kad su došli gledal sam orali su kod nas 4755 i ti 824,đoni ih je šišal 10% iako je slabiji jel je fend lakši i dosta je proklizaval.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Čovječe, daj se skrij :shock: , pa kakvo je to oranje :shock: :shock: :shock: , kukuruzovine ima gore ko u priči, tak se ne dela, JA S IMT PLUGOM ZAOREM DA NEMA NITI TRAVKE GORE :!: :!: :!: :!:

J

jd 6830

Guest
ŠANANA kaže:
Čovječe, daj se skrij :shock: , pa kakvo je to oranje :shock: :shock: :shock: , kukuruzovine ima gore ko u priči, tak se ne dela, JA S IMT PLUGOM ZAOREM DA NEMA NITI TRAVKE GORE :!: :!: :!: :!:

proljetno.... doljna zemlja i bageri su tu kopali tako da je nabijeno dolje do pakla.... tvrdo kao kamen... i još nije bio uštiman plug to sam napravio dva kruga( prva brazda je najmanje hvatala i nije jednako duboko išla kao i zadnja) tj prednja je dublje išla od zadnje

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Pa svejedno, al vogel mora to jednostavno zatrpati, previše toga gore ostaje, ili jednostavno, smanji colažu, koji centimetar dublje pusti i da vidiš da bude bolje ;) ;)

J

jd 6830

Guest
ŠANANA kaže:
Pa svejedno, al vogel mora to jednostavno zatrpati, previše toga gore ostaje, ili jednostavno, smanji colažu, koji centimetar dublje pusti i da vidiš da bude bolje ;) ;)

slikat ću ovaj tjedan ostatak njive da vidiš razliku.... nebo i zemlja između toga dva oranja...

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
jel muzika toliko glasna pa se necuje masina,ili je tako tiha kabina?

J

jd 6830

Guest
..ja.. kaže:
jel muzika toliko glasna pa se necuje masina,ili je tako tiha kabina?

tiha je kabina dosta... a i sada je glazba malo pojačana bila....

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
ŠANANA kaže:
Bolje da poveča colažu jer če brazde više grabit,i više zemlje če doč na povišenja..
Jer preko 25cm u prolječe nema kaj orat.

Najnoviji postovi

Na vrh