Mi imamo također vogela 3+1 vario. Žao mi je kaj nismo uzeli pretplužnjake. Odlično on zaorava samo kaj bi se možda bolje brazda drobila. Mi ga vučemo sa tm 155ks. Na sajmu smo pričali sa frajerom kaj prodaje lemkene ,al je bila razlika 40000kn,malo previše. Mi smo vogela platili 86+pdv. Sad kolegi dolazi đoni iz serije 6 najslabiji. Prošle godine iz dvorišta mu ukrali novog 95ks,star 2mj. Meni se inače đoni jako sviđa,al me muči cjena jel me zanima traktor oko 200ks. Kod nas na kombinatu 2 kom 4755 i jedan 4955 svi oko 15000sati,bez generalke jedino kaj su im mjenjači odlazili na oko 6000sati,sad imaju fendove. Kad su fendovi dolazili tak su ih hvalili,al dečki vele nek se skriju đonijima. Na drugom kombinatu dva fenda 824 oko 98.kupljeni,stoje 3 godine katastrofa,sad su opet uzeli đonije 8220 i dva 8230. Imali su na usporedbi fenda i đonija 250ks al vele da je đoni pojel fenda. A te 824 nemre niko složit bilo mehaničara iz cjele europe,stoje na istom jestu cca 3.god. Kad su došli gledal sam orali su kod nas 4755 i ti 824,đoni ih je šišal 10% iako je slabiji jel je fend lakši i dosta je proklizaval.