Prije koliko dana si prskao? Nisi primijetio nekih nedostataka, oštećenja usjeva?Ja sam isto stavil sekator i modus...nisam se usudio jos elatus...ali iskoristit cu elatus sa folijarnom prihranom...jer nisam htio modus sa folijarnom prihranom...
Ja sam pitao u apoteci a i na sredstvu pise da se moze mijesat....Jesam al ne sve odjednom. Ja nebi stavljal sekator i moddus zajedno. Tak sam dobil preporuku od Syngentinog predstavnika
Neće klasati još, velim nejednak je ima ga po 30cm visine i prvo koljence.Da, idealno je između prvog i drugog koljenca al sa slike mi se čini ko da mjestimično kreće u klasanje.
Moddus ima točnu primjenu prem ZCK skali koja je od 31-37 tjedna, tako da nema neke koristi prskati. Dash bi ja ubacio samo mi se čini da je to previše trebalo bi točno vidjeti na koliko litara vode ide, a s folijarnom prihranom ja ne bi baš išo da ga ne bi bilo po podu.Propustio sam priliku prskati Modusom, već mi je ječam krenuo klasati. Sad ga više ne smijem, zar ne?
Danas-sutra planiram protiv sive pjegavosti Elatus Era (odmah bih išao sa max dozom, 1l/ha). Da li uz njega ubaciti i okvašivać (Dash, 0,5l/ha)?
Iskustveno, da li u ovoj fazi više uopće, s obzirom da sam propustio Modus, više raditi folijarnu prihranu? View attachment 60281 View attachment 60282
Sve dok nema klasa ja bi išo s prihranom.jel ima smisla prihranjivati ječam dušikom ako je tek počeo formirati vlati i nisu do kraja formirane? Nemoguće kakvo je vrijeme...Od početka 4. mjeseca ne mogu s traktorom prići, a kamo li ući na tu parcelu.