Imas aplikaciju epetrokemija..daje neke osnovne smjernice....nekih 150kg na ha...al ovisno i koja ti je kultura bila prije toga...ne smije se pretjerati jer ce ti lijegati...Pozz ekipo!
Nov sam.. kolko Kan-a, za prihrano na ha?
Hvala.
Imas aplikaciju epetrokemija..daje neke osnovne smjernice....nekih 150kg na ha...al ovisno i koja ti je kultura bila prije toga...ne smije se pretjerati jer ce ti lijegati...Pozz ekipo!
Nov sam.. kolko Kan-a, za prihrano na ha?
Hvala.
Poprskaš sa Modusom 0,4L/ha i nema sekiracije 😉Imas aplikaciju epetrokemija..daje neke osnovne smjernice....nekih 150kg na ha...al ovisno i koja ti je kultura bila prije toga...ne smije se pretjerati jer ce ti lijegati...
Kakva su iskustva s tom sortom,i ja sam isto to sijao.Danas posijan BC Kalnik proljetni jecam
Iskreno, prvi put sam taj kalnik sijal, drugog nisam niti imal za nabaviti osim zobi, sjeme u vrecici na izgled izgleda pristojno, sve budemo znali nakon kombajna…Kakva su iskustva s tom sortom,i ja sam isto to sijao.
Eto to je i moj dojam, nadam se najboljem, 200kg sam platio 168€sjeme u vrecici na izgled izgleda pristojno
Neće sigurno, čak i previše.. Ja sam koristio Mađarski kan, Genezis.. Mogu reći da je jako kvalitetan, ujednačene granule i nema prašine.Ja jučer zaboravio slikati, bacio 250kg/ha KAN-a.
Valjda neće biti malo, samo mi je granulacija i boja malo čudno s obzirom da je kutinski.
A cijena jeMogu reći da je jako kvalitetan, ujednačene granule i nema prašine.
630 €/tA cijena je