• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

John Deere 1640

Imt 542 De lux

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2010
Poruka
1,115
pošto sam naišao na dotičan traktor zanimaju me tehničke karakteristike i sve ostalo vezano uz traktor
 

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
Jeli 4x4 i koja kabina imao sam takav traktor...63ks motor bez turba izdržljiv, i s njim nema problema treba dobro provjeriti stanje getribe inače problematična im je iz razloga što su kočnice u ulju i ako se REDOVITO ne kontroliraju , ili ako se ne mijenja pravovremeno ulje i filter počinju muke.Naime staro je to i obloge se pojačano troše kao i obloga ručne -isto je u ulju pa počnu štopat filter ,pa pumpa ostaje bez ulja pa nema pritiska a sve hidraulično na njem radi s istim uljem i istom pumpom ako je slab pritisak Pover ne radi kako valja itd... moj ti je savjet bježi od tog ma kako ti se činio povoljan jer su dijelovi čak i najsitniji toliko skupi da ....imao sam više takovih traktora i znam da su kvalitetni i izdržljivi ali znaj da ga ŠVABO NIJE PRODAO POVOLJNO BEZ RAZLOGA .Pozdrav
 
Posljednje uređivanje:

Imt 542 De lux

Dobro znana faca
Tu od
28 Kol 2010
Poruka
1,115
nije 4x4 nego je 2x4 i ima kockastu kabinu,znači treba obratit pozornost na kočnice i getribu
 
N

nowke

Guest
John-Deere-1640-SG2--Kabine-1154060.jpg


doticni tractor sa vecim prednjim gumama !
 

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
Kako misliš veče prednje gume?
Gume izgledaju sasvim normalno...
 

737kruno

Član
Tu od
21 Lis 2011
Poruka
32
Re: john deere 1640

Pozdrav,

interesira me na JOHN DEERE-u 1640 nema protoka tj. pritiska ulja u cijelom traktoru.

Repariran je muli-power, zamjenjena je glavna uljna pumpa, ona ispred hladnjaka,
ali i dalje nema pritiska.

Što još da gledam?

Hvala

Kruno
 

ivica 4

Aktivni član
Tu od
16 Tra 2011
Poruka
143
Re: john deere 1640

Vjerovatno ti još onda i mala pumpa u mjenjaću nevalja ili možda ćak može bit do glave volana tako je mom susjedu bilo.
 

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
Re: john deere 1640

Z desne strane od isod kraj kotača imaš aluminijsko kučište nutra ti je umetak filtera zvadi ga i zamjeni. Kod svih kvarova u getribi ostaje jako puno sitnih čestica koje lako štopaju taj filter . probaj jer kroz njega preleti jako puno ulja pa ...je najčešče zaštopan.
 
J

JohnSteave

Guest
You have done a great job. I am totally agree with you and would like to say thanks to you that you hsare thi spost here with us.
 

dario10004

Novi član
Tu od
21 Sij 2014
Poruka
5
Jedan kolega je imo sličnu situacija s pumpom, bio u servisu i rekli mu da promjeni pumpu, on za pumpu dao 25 000 kuna kad ono isto ništa se nije promjenilo a stara pumpa bila ispravna, problem je bio u nekom ventilu koji nije propušto ulje, promjenio ventil i metno staru pumpu nazad i radi ko novi, neznam kako se zove taj ventil, netko od iskusnijih majstora možda zna više, svakako se isplati provjerit
 

Azaurus

Novi član
Tu od
24 Lip 2015
Poruka
6
Kakva mu je potrošnja? Ja trenutno imam samo IMT 539 ali razmišljam o kupovini većeg traktora. U poređenju sa 539 koliko više troši? Znam da je glupo pitanje ali šta bi.
 

Deere

Novi član
Tu od
12 Lip 2016
Poruka
1
Imam john deere 1640 i imam problem sa velikom pumpom ispred hladnjaka često mi izbija semering znaci imam pritisak sve radi ali svako malo ode semering pa ako ima ko kakvo rešenje hvala unaprijed.
 

alll

Novi član
Tu od
2 Tra 2019
Poruka
1
Poz druze jesi rijesio problem ...imam isti problem pa ako moze savjet
[/QUOT
Poz druze jesi rijesio problem ...imam isti problem pa ako moze savjet

Postovanje vise puta mi se to desavalo u kratkom preiodu i posljednji puta kada se to desilo ispustio sam svo ulje iz hidraulike i novo nasuo promjenio filter hidraulike i uzeo set svih gumica i semeringa za pumpu i reparirao je i vec 3 godine nikad nikakvih problema samo vodi racuna da nađes dobrog majstora koji ce ti rastaviti pumpu i to sve ponovo sastaviti jer je jako osjetljiva pumpa i pravi vise pritisaka i jako je bitno da sve vrato kako je i bilo inace moze samo da je zezne totalno
Pozz
 

Petar1988

Novi član
Tu od
15 Ruj 2021
Poruka
3
Pozdra ekipa... Ja imam john deere 1040 zezala hidraulika i servo kad se traktor nakon sat vremena ugrije..... Hidraulika padala i osta bih bez serva kad dodam gas do 1500obrtaja sve radi kad su obrtaji na devesto hidraulik pada serva nemam dignem plocu ispod sica odradim cilindar i dva ventila hidraulik sad nepada a nakon 2sata rada opet gubim servo... Imali ljeka za to??
 

Prlic1640 jd

Novi član
Tu od
19 Lis 2021
Poruka
2
Pozdrav, imam jd 1640 i na ler gasu mi izgubi hidrauliku na 5 sekundi otvrdne volan i dok dam gas problem nestane. Zanima me do cega moze biti, dali itko ima slicnih problema. Filter promjenjen ulja ima!
 

Najnoviji postovi

Na vrh