• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

John Deere 5510

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
u potpunosti se slazem ali sto da ti kazem onaj "drugi" JD sto sam iša gledat kod Ludbrega je u još uzasnijem stanju a tip trazi 100 000kn ma moš mislit a i nije JD več Reno prefarban u zelenu boju....
Zetori nisu loši traktori malo glomazni ali je relativno dobra kvaliteta ako ga netko ne preforsira imaju jako veliku kabinu jako udobni pregledni malo spori (nova linija "21" je malo brza i mijenjac sa desne strane nema elektronike ) malo su napuhane cije ali to je tako gleda sam ja ova dva dana i jedan 5211 ali mu zuji hidrulicna pumpa i nece dizati na minimu i nema srva tvrd volan iako je imao plugove i podmazan je bio... 84-85.god 6500eur
a koi drugi traktor ti ima u kompletu kompresor zracne kocnice za prikolicu gornju i dolnju automacku kuku prostranu kabinu 1 dvoredni izlaz hidraulike koi radi neovisno o podizacima. ima susjed 4340 ima prednji utovarivac i iza 2 dvoredna izvoda za rolo balirku i tako da je iskoristio na jedan razvodnik 1 a za drugi razvodnik 2 a povrate preko jednog T elementa spoio na 0.

Posljednje uređivanje:

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
JD 5510 kao prvo na izgled ne liči na traktor za ratarske poslove.Imao ga je tetak jedno vrijeme i uglavnom je koristio kao drugi traktor,prskanje,kultivacija,sjetva,išao je on i u oranje 3x12 premetnjak,tanjuranje OLT 33,Rau 3,30m,transport sa kamionkom 13t.Ide on ,ima snage,žilav ali je i lagan.Kao traktor jedino mu je bila mana paljenje,i to na anlaseru,nekad si morao malo kvrcnit.Moje mišljenje da to nije onaj JD kakvog se očekuje,za mene je ipak puno puno bolji stariji tip 2850

Q

qotsa

Guest
Re: jd 5510

pozdrav svima
registria sam se na forum da pitam uvezi traktora jer bi trebali kupit nesto polovno i bas naletim na njuskalu na tog jd5510n http://www.njuskalo.hr/traktori/john-deere-5510-vinogradar-2003-god-oglas-8272411
iako mi nije jasno kako takva cjena i tako malo radnih sati? zasto tako malene gume (sirina) ispred?
nama bi trebao za povrtlarstvo i vocarstvo, i trebao bi nam bas tako nekakav maleni, jako okretljiv i stabilan jer radimo na brdima (sjevena istra) masline su posadjene na terasama pak nije za se upustit sa bilokakvom mehanizacijom u takve avanture
ugl moze kakav komentar bas za taj traktor? trazio sam na netu nekakav manual ali nista samo prodaja..

(oprostite na ``mozda glupavim`` pitanjima no ja tu i tamo radim sa traktorom tako da nisam upucen..)

hvala

agronom

Član
Tu od
16 Stu 2014
Poruka
55
Molim vas dali mi netko može opisati na koji način se uključuje prednji pogon,odnosno isključuje, preko prekidaća?
Traktor mi trzne kada se isključi, pogotovo ako je pod opterečenjem.

Najnoviji postovi

Na vrh