• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

JOHN DEERE 6400

bozic.hrvoje

Aktivni član
Tu od
1 Lis 2013
Poruka
361
Zna li mozda netko zasto se ne moze pristupiti dijagnostickom modu? Udje u dijagn mod pa izbaci van, pa opet udje pa izbaci

Posljednje uređivanje:

bozic.hrvoje

Aktivni član
Tu od
1 Lis 2013
Poruka
361
Zna li netko kako najlakse skinuti plastike sa rucki u kabini? Znam da je ispod poklopca vijak, ali kako skinuti ostatak a da se ne polomi?

Prilozi

• 34062.jpg
    34062.jpg
    32.8 KB · Pregleda: 32

bozic.hrvoje

Aktivni član
Tu od
1 Lis 2013
Poruka
361
Postoji li neki mehanizam koji haubu na traktoru drzi u zraku? Ja trenutno moram ovako staviti staflu da mi hauba ostane u zraku :(

Prilozi

• IMG_20260219_171449.jpg
    IMG_20260219_171449.jpg
    61.5 KB · Pregleda: 15

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,813
Valjda za to služe amortizeri kao i oni koji drže zadnje šajbe na traktorima otvorenim ili gepek na autima.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,935
Ako se ja dobro sjecam haubu drže dva kratka amortizera.
Mene od kad je slična hauba poklopila više pod nju nejdem ni kad je sa gurtnom zavezana.

Najnoviji postovi

Na vrh